Herbicidi u kukuruzu

Kako pise posle adenga nema ograničenja u plodoredu?
I Jos jedno pitanje ko je radio adengo ,koliko deluje i dali deluje na divlji sirak?

Imam takvu od prošle godine. Uzeo sam ABEK1 filtere uz nju, kvalitetna je i ne žulja.Nađi temu na forumu za zaštitne maske, ima dosta poruka u njoj

Moze isto Maton bez problema(licno iskustvo) i da pitam u vezi herbicida Principal FLEX da li je neko koristio sa nekim drugm okvasivacem ili mozda i bez njega jer Vivolt strasno peni.Mozda da ubacim neko sredstvo protiv stvaranja pene?
Bez Vivolta 0,2% nemojte raditi Principal Flex. Pena se stvara ako ga dodajete na početku punjenja prskalice, dodajte ga na kraju i ne bi trebalo da bude toliko pene. Više puta radio i ne vidim neki problem.

Pravimo off topic,ali licno te polumaske ne bih nikad koristio,pa sta oci nisu bitne da se zastite ?.Samo full face mask i nista drugo ne dolazi u obzir ,sama maska nije bitna,sve one dihtuju dobro,i stare vojne su odlicne,problem je sto ne traju dugo,pogotovo oni tregeri sto sluze da drzi masku na glavi.Filter je tu jedina bitna stavka,ja preferiram rd filtere,tj na navoj,dobar filter je 4-5k dinara ,2 godine i bacas ,menjas za novi.Abek je ok ,ali to je prvi i osnovni nivo zastite,ja nikad njega nisam koristio,samo drugi nivo zastite.

Dobra je ta 3m.ja je imam 5 6 godina i nisu se pokidali tregeri ali naravno treba paziti.,Inace video sam na Temu veliki izbor maski identicnih kao 3 m.ima i sa vizirom.

Evo vam tema za maske

Nazad
Vrh