sinisa1979
Član
Inex je mamara.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Terbutilazin 1.7 do 1.8l po ha .Da li mora da se doda nesto uz Logan da bi pokupio sirokolisne korove koji su iznikli? Sa adengom sam dodavao Maton zbog samoniklog suncokreta par puta.
Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока
Mislis da adengo sprecava nicanje cicka ? Ne da ubije iznikli ,nego da sprecava sledece ture?Logan je samo izoksaflutol+ protektant i čičak ni ne pipne, tako da mora korekcija kasnije. Astrid(adengo) je izoksaflutol + tienkarbazon metil + protektant i odlično radi i čičak, uradi se posao u jednom prohodu.
Kod medeye samo izoksaflutol bez protektanta i prošle godine kod mene odradila posao super (osim čička), ali je po tamburi malo bio dobio i kukuruz.
Inače to su baš jake cene.
Evo cena za oktobar, povoljnije nego kod vas za keš?
![]()
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
Adengo sadrži Tienkarbazon-metil koji odlično deluje kako na iznikli tako na čičak koji tek treba da nikne, a propušta expres suncokrete. Ali zato tu je izoksaflutol koji odnese svaki suncokret a koji uzput uopšte ne deluje na čičak tako da posle logana i medeye mora još jedno prskanje, dok posle adenga ne, sve generacije čička rešavaju se jednim prskanjem. Naravno ako bude neke kiše posle prskanja....Mislis da adengo sprecava nicanje cicka ? Ne da ubije iznikli ,nego da sprecava sledece ture?
Што колега?Aqvilu zaobici u širokom luku.
U nekom prospektu sam našao da se može dodati S-metahlor ali samo kad se koristi na crno, kad se koristi posle kao površinski onda nisam video.Da li mora da se doda nesto uz Logan da bi pokupio sirokolisne korove koji su iznikli? Sa adengom sam dodavao Maton zbog samoniklog suncokreta par puta.
Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока
Pre par godina je Adengo napravio kurslus u pojedinim sojama.Kakva imate iskustva sa sojom poslije adenga ? Ja ne bas dobra prije par g.