Herbicidi u kukuruzu

Može sa bilo kojim, prošle godine sam išao sa njim, deo rađen sa Inexom, deo sa Es plus i nikakve razlike sem pene naravno.
Uz Adengo i njegove generike može slobodno Dikamba.

Logan je samo izoksaflutol+ protektant i čičak ni ne pipne, tako da mora korekcija kasnije. Astrid(adengo) je izoksaflutol + tienkarbazon metil + protektant i odlično radi i čičak, uradi se posao u jednom prohodu.
Kod medeye samo izoksaflutol bez protektanta i prošle godine kod mene odradila posao super (osim čička), ali je po tamburi malo bio dobio i kukuruz.
Inače to su baš jake cene.
Evo cena za oktobar, povoljnije nego kod vas za keš?
a9aef2703e18269895c1eb034f3db014.jpg

Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
Mislis da adengo sprecava nicanje cicka ? Ne da ubije iznikli ,nego da sprecava sledece ture?

Mislis da adengo sprecava nicanje cicka ? Ne da ubije iznikli ,nego da sprecava sledece ture?
Adengo sadrži Tienkarbazon-metil koji odlično deluje kako na iznikli tako na čičak koji tek treba da nikne, a propušta expres suncokrete. Ali zato tu je izoksaflutol koji odnese svaki suncokret a koji uzput uopšte ne deluje na čičak tako da posle logana i medeye mora još jedno prskanje, dok posle adenga ne, sve generacije čička rešavaju se jednim prskanjem. Naravno ako bude neke kiše posle prskanja....

Послато са SM-A225F помоћу Тапатока

Poslednja izmena:
Principalu ne vidim neku svrhu osim ko radi repu.
Koristim ga ako ce repa sl godine pa ne mogu mezotrion, tad uz principal idem terbutilazin i bude dobro. Za ostalo mi je skup.

Da li mora da se doda nesto uz Logan da bi pokupio sirokolisne korove koji su iznikli? Sa adengom sam dodavao Maton zbog samoniklog suncokreta par puta.

Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока
U nekom prospektu sam našao da se može dodati S-metahlor ali samo kad se koristi na crno, kad se koristi posle kao površinski onda nisam video.

ovde uvode da moramo svu kemiju pisati na internetu i koliko grama ili litara i koje sredstvo za svaku njivu gde prskamo i za svako prskanje.i sve se mora slagat s racunima.de cu ja popisat za svih 150-200njiva.tacno mi dode da sutra idem da ugasim gospodarstvo

Па то им је и циљ, натерају те да самовољно затвориш газдинство и одустанеш од субвенција.

Pa koliko pise posle adenga nema ograničenja u plodoredu?
I Jos jedno pitanje ko je radio adengo ,koliko deluje i dali deluje na divlji sirak?

Nazad
Vrh