milovan vrsac
Član
Juce prolazio pored table od MK,kad zastitari na parceli i prskalica,a kukuruz 8.list a sav belkast. Kazu neka fitotoksija,predusev uljana repica,pa rade bio stimulatorima
Poslednja izmena:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
where can i find gas near me
why fallout new vegas is better than 3
td bank around me

.На упутству пише да иде до 2,5 лит/ха /могуће да је дикамба томе узрок,користио сам га раније и не више од 2лит/ха.koliko realno dikamba umanjuje prinos po hladnom i kišovitom vremenu? prskano je sa 2.5 litre cambiom (dakle nije puna doza dikambe), nije bilo minusa ali je bilo hladno i kišovito 2-3 dana nakon tretmana, prskano prije 25 dana. kukuruz je sada u 9.-10- listu tada je bio u 4. i 5. kukuruz je narastao na nekih 60-70 cm nema žute boje ali mu je list nekako ušpicit a di je preklopila šprica tu je tuga kao kad bi bilo 45 stupnjeva i kad bi imao dekalb koji se brani na takav način od suše. jel realno da bude više od 10% štete ?

Ne bi bilo lose da si postavio i neku sliku kako bismo svi mogli videti ovogodisnji "fenomen" od 70 cm visine.koliko realno dikamba umanjuje prinos po hladnom i kišovitom vremenu? prskano je sa 2.5 litre cambiom (dakle nije puna doza dikambe), nije bilo minusa ali je bilo hladno i kišovito 2-3 dana nakon tretmana, prskano prije 25 dana. kukuruz je sada u 9.-10- listu tada je bio u 4. i 5. kukuruz je narastao na nekih 60-70 cm nema žute boje ali mu je list nekako ušpicit a di je preklopila šprica tu je tuga kao kad bi bilo 45 stupnjeva i kad bi imao dekalb koji se brani na takav način od suše. jel realno da bude više od 10% štete ?

Možeš do 3 lista pa iskoristi pre kise uraditi.Dal moze da se prska so adengo a kukuruz tek nice od 0 do 1 list ili sacekati
MozeDal moze da se prska so adengo a kukuruz tek nice od 0 do 1 list ili sacekati
Pretprosle godine prskao totalom posle suncokreta, ja zavrsio krenem kuci ono kisa jedno 10L je palo. Posle 5 6 dana otisao da njivu da ponovim prskanje ono uspelo ko nikad.
Послато са Redmi 6A уз помоћ Тапатока