Sudarski Bojan
Član
Moze li se cime unistit pirevina u kukuruzu?
U obicnom kukuruzu nema sanse ,moze samo da se zaustavi ali se ponovo regenerise ,jedino u ultra hibridima sa fokusom pa puna doza
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Moze li se cime unistit pirevina u kukuruzu?
Imam jedno pitanje...
Jel to terbis u 8 mom listu?Ja dodajem jer kisa niotkuda dodje. Danas uspeo 2ha i odem na drugih 2ha pljusak. Kukuruz 8 listova. Idem mezotrion 0.25 i Nikogan 0.5l/ha. Terbis samo ako ima ambrozije 0.5l/ha
да ли та комбинација може и у 9 листу
- - - - - - - - - -
никосав ме интересује
Ako je nikogan ispucan ,a efekat nije zadovoljavajuci, mora tada eqvip? ili moze jos pola doze nikogana? ili rimsulfuron njega, imam kuci. kukuruz 8/9 listZvanicno ne moze. U praksi mora jer se nije stiglo od kise. Ekvip/Nikosav nisam primetio nikakvu razliku u maltretiranju kukuruza iako je Ekvip registrovan za koji list vise.
Klega izvini sto te gjavim ,posto imam Rimex rimsulfuron,sa njim ne bi mogao celu dozu? 50gr haMoze nikogan jos pola doze. Vecu stetu napravi sirak ako ga ima puno nego hemija. Ekvip isto ce skinuti deo prinosa a nece nista bolje uraditi