total SAMO neposredno posle setve. ako je kukuruz klijao, ne bih se igrao totalom.Neznam koliko kosta ali sam ja prosle godine koristio Bonacu za kupinjar.A mislim da ti to zoves divlji jagodnjak.Ako nije kukuruz nikao pici sa totalom.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
total SAMO neposredno posle setve. ako je kukuruz klijao, ne bih se igrao totalom.Neznam koliko kosta ali sam ja prosle godine koristio Bonacu za kupinjar.A mislim da ti to zoves divlji jagodnjak.Ako nije kukuruz nikao pici sa totalom.
Ma nema veze ako je klijao. Radilo se i pred samo nicanje. Ako je suvo onda pogotovo, jer se total na zemlji razlozi vrlo brzo.
Ради проширења спектра деловања и на оне корове на које не делује или делује недовољно ефикасно, Матон се у кукурузу може комбиновати са већином хербицида који се примењују после ницања усева и корова , при чему се у таквим комбинацијама смањују количине. Тако на пример Maton посебно добро делује у комбинацији са препаратима на бази атразина и то ако се користи 0,5-0,6 Л/ха Maton + 1 кг/ха препарата на бази атразина, када кукуруз достигне развојну фазу 3-5 листова. Ако на парцели има паламиде и попонца количину Matona повећати на 0,7Л/ха.
Evo sta kazu u Chemical Agrosavi