Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Moja dobronamerna preporuka ti je Esteron.On ide od setve do 5 lista kukuruza u dozi od 0,8-1l/ha.Litar košta oko 595-600dinara.Sta preporucujete za samonikli suncokret?!Najbolje resenje me zanima...Prskao sam sa Mustangom pre par godina-nije los,i sa Cambiom,ali spori su mi nesto...Kukuruz tek nice,neki izlazi,ali svaki je tu-dan,dva...Mislim da cekam jos 7-8 dana i oprskam sa Banvelom,znaci cista Dikmamba...Sta mislite?Prskano jesenas sa Totalom,samo samonikli suncokret za sada,a opet gledam da sto jeftinije prodjem
Monosan herbi extra do 4 lista kukutuza 0,8l na hektar i nema suncokreta vise.Sta preporucujete za samonikli suncokret?!Najbolje resenje me zanima...Prskao sam sa Mustangom pre par godina-nije los,i sa Cambiom,ali spori su mi nesto...Kukuruz tek nice,neki izlazi,ali svaki je tu-dan,dva...Mislim da cekam jos 7-8 dana i oprskam sa Banvelom,znaci cista Dikmamba...Sta mislite?Prskano jesenas sa Totalom,samo samonikli suncokret za sada,a opet gledam da sto jeftinije prodjem