Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ubaci malo matona.Kako laudis resava samonikli suncokret? Ili treba ubaciti malo pik-a par grama na kj?
Maton+pikAko ubaciš matona ne treba ti skupi laudis.
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
Pozitivno sto ce ti duze drzati bez nicanja uskolisnih , a negativno ,tj zasto je bolje s metalohlor u zemljama sa dosta muhara,kostana ili sirka iz sjemena ici odmah poslije sjetve ,je zbog toga sto su dosad neki uskolisni korovi vec klijali pa basar kasni za njih.Ja poprskah danas Basarom (s-metolahlor) u drugom listu, pa šta mu bog da.
Kukuruz je posejan pre 12 dana pa sam mislio da je bolje da herbicid bude na suvoj površini i izložen suncu što je moguće kraće. Uskolisni korovi za sada ne niču. Samo na jednoj njivi sam primetio muhar, i to na malom delu gde ima više vlage.Pozitivno sto ce ti duze drzati bez nicanja uskolisnih , a negativno ,tj zasto je bolje s metalohlor u zemljama sa dosta muhara,kostana ili sirka iz sjemena ici odmah poslije sjetve ,je zbog toga sto su dosad neki uskolisni korovi vec klijali pa basar kasni za njih.
Nekako se ne usuđujem da idem bez dubinskog jer su naše zemlje pune muhara.Naročito što nema kiše,ne znam zašto prskati dubinsko.
Rezon moze do 8. Lista,ali Basar ne mozeHvala ljudi !
Jesi li to do sada radio?Ja poprskah danas Basarom (s-metolahlor) u drugom listu, pa šta mu bog da.