Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ovo isto i mene zanima, prskam ovih dana suncokret sa terbis+ zeazin+ racer ...Koliko dugo mislite da se moze aktivirati?
Kiša tek za 10 dana
Sa 5 po ha.. ja se sa kletoxom ne bih kockao da ne bude problema sa kukuruzom posle..Krenuo je rizomski sirak(u krugovima) a planirao sam da sejem kukuruz. Koliko totala treba da ga unisti posle setve kukuruza? Jel bi mogao da ubaciim i kletox zajedno sa totalom? Sirak u 2,3 lista oko 15cm
Spremio sam stomp( Pendimetalin) , da promenim malo akt. materije.Nista ,ili jos bolje samo s metalohlor . Kasnije hirosima
Ti znaš kad će kiša?А што журите са сетвом ако већ радите прскање на црно? Темпирајте пред неку кишу па сејте.
Najkasnije je kada kukuruz izbije kao igla iz zemlje.Кад је најкасније кад би смео тотал после сетве? Да би се што више извукли корови после припреме.
Trebas ga odmah inokor....., ..bem li ga kako se kaze , zadrljati. Na ambroziju ne djeluje , vjerovatno ni na stir. Isto prilicno je i stetan , dobra masa obavezno. Sto nebi senkor , metribuzin probao ako vec hoces da mijenjas?Spremio sam stomp( Pendimetalin) , da promenim malo akt. materije.