Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
I ja sam isto ovako dok sam imao problem u soji.Uzmeš litar nekog Bentazona, naspeš u leđni špric od 10l i okupaš te oaze.Rešićeš trajno problem, provereno u praksi.
Za palamidu? Ja ne bih rizikovao sa samo 2lit totala. Ubaci sve što je nosi (Klopiralid, 2,4D, Dikamba....) i udri. Jako je uporan korov.
Sta raditi za prskanje na crno, kise nece biti brzo a kukuruz ce nici za 6-7 dana.
Nisam pametan sta raditi.
radiš hirošimu sa terbutilazinom? Može li se terbis mešati sa totalom pre nicanja, 0,5l sa totalom a 0,5l u hirošimi?Ja na crno kukuruz ne prskam vec godinama mislim na zemljisne herbicide. Ako je zakorovljena njiva idem sa totalom posle setve a pre nicanja (sto je retkost),posle toga ako opet izbije dosta korova u 3-em peru idem samo 2.4d to obrljavi malo korov i uspori ga onda u petom listu zveknem hirosimu ona potamani sve i to je to.