MONTOYA
Član
Ima razloga naravno...da dodju skuplji nista manje otrovni
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Koliko vidim, glifosav se i dalje koristi tj nije zabranjen.
Produzena 10g dozvola ako sam dobro cuo
Da nema razloga nebi ni bili zabranjeni
Kod mene prije 30ak godina da se okupas u Vrbasu pa i Savi bilo bi ravno samoubistvu. Ako se nastavi ovim putem , iako sesvijest sporo mijenja ali mijenja moce se i piti ta voda iz rijeka ,a podzemne pitke vode imamo mozda najvise ...Vratili su se dabrovi , vidre ,sakali kao prirodni cistaci leseva ,riba ima u rijekama
Tako da nije sve tako crno bijelo
Nažalost situacija je još gora. Trenutni zapad vode ljudi koji aktivno mrze ljude i smatraju da bi planeta bila bolja da mi ne postojimo. Naravno to ne smeju javno da kažu jer znaju da bi izgubili podršku.....Људи који воде Европу су потпуно одсечени од реалности, ушушкани у благодетима које су њихови преци створили потпуно другачијим односом према стварима. Сада полако крцкају те благодети, остављајући за будуће генерације мртав континент који ће други континенти у сваком смислу претећи. Не могу ни да кажем да остављају потомцима, јер бити без потомака је управо још једна бесмислица коју спроводе....
Ne opterecuj se svakavim glupostima!Bas svi ?
Prati prognozu (koliko je to moguće) jer bez dobre kiše posle prskanja može da te iznenadi za mnogo para.Ja sam prošle godine prvi put prskao Adengom i prvi put je njiva bila čista ko suza bez korekcije, prije sam radio dubinsko i površinsko sa drugim preparatima ali se trava oporavljala. Tako da i ove godine ide Adengo.
Pretjerano je kad moj zet uzme neki dubinski Singenta, pa onda prska površinski, a onda naoštri motiku a kukuruz do vrata.Ove godine cena mu je od 16.800-18.500 što je preterano.
MNogo para a veliki rizik.Doza 0.5 l/ha kada se pojavio treći list. Znam za kišu, to važi valjda za svaki dubinski.