Herbicidi u kukuruzu

Да ли неко има искуства са комбинацијом Басар+ Резон, уз додатак Тотала

Medeya+terbis 60g+0.8l kj
us6fLSP.jpg

Da li si prskao prethodne godine sa medeyom? Ovi iz agromarketa kazu da moze i 130gr na hektar pre nicanja kukuruza a 80g kad je do 3 lista.

Послато са SM-A125F помоћу Тапатока

Prskao sam ja 80g u trecem listu lane.Bilo je ok osim sto smo radili korekciju zbog kasnije niknutog cicka .

Sme li se mesati total sa adengom ? Da li dodati i inex?

Bese za adengo i laudis nemora inex oni imaju neki svoj sastojak koji sluzi kao okvasivac ?

Kad smo kod mesanja sa adengom, planirao sam da dodam adengu maton na jednoj parceli gde ima misjakinje (Stellaria media) ali kad sam prelistao uputstvo za maton pise da ima slabo dejstvo na nju. Sta preporucujete da mu dodam za misljakinju. Terbitilazin je nosi samo ne znam koju dozu da stavim jz adengo. Ili mozda bolje dikambu?

Послато са SM-A125F помоћу Тапатока

Napisacu problem ovde jer sam ipak prskao kukuruz....
Prethodnih godina sam kolicinu vode i sredstva 'gadjao' u 10 litara na 5 kj. Znaci sve po PS-u. Brzina,pritisak,kolicina vode... Danas sam dva puta ostajao bez sredstva na pola njive!! Brze potrosim sredstvo a svega se pridrzavam kao i prethodnih godina. Znaci pritisak 1,82 brzina 7 km/h i potrosnja 200 l/ha. Sta moze biti uzrok?
Jedino sto sam menjao je da sam maalo podigao pritisak u samoj pumpi na neka 2,5 bara. Da li je moguce da je zbog toga?

Ne znam za pritisak, ali možda su se potrošile dizne, tj otvor je veći i baca više vode.

Sent from my M2012K11AG using Tapatalk

Nazad
Vrh