Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ovde je valjda lipica i poponac pa dal odmah da uradim sa nekom dikambom ,ili kupujem Laudis i EkvipDruže jucin, izgleda da si ovde prespavao prvi tretman širokolisnih korova. Nije hirošima svemoguća.
Nisu šećerne vodice nego je sirak postao rezistentan na njih. Nije slučaj kod svih gde se koliko toliki disciplinovano pridržavalo plodoreda i ostalih agrotehničkih mera.Зато што су све сулфонил урее, а то су препарати ма бази ам нико, рим и форам сулфурон, по мом личном искуству ШЕЋЕРНЕ ВОДИЦЕ.
Поменути Еквип не користим од 2017, где у сплит апликацији од 1, 5 литара по јутру, по третману, му се провукло 50% сирка ризомца...
Odradio sam danas te parcele, isti velicine je bio kukuruz.Данас ову ардалу прскао рођаку са 2 л/ха:
https://postimg.cc/Hjpwhf6b][/url]
А овде сам сликао за члана @Rasa91, мој кукуруз, да види колико је висок, иначе такође данас урађен, са око 1,6., 1,7 л/ха Лаудиса
https://postimg.cc/PvpYMkMD][/url]
Невррди, сваки цига свог коња фали (брани)...Nisu šećerne vodice nego je sirak postao rezistentan na njih. Nije slučaj kod svih gde se koliko toliki disciplinovano pridržavalo plodoreda i ostalih agrotehničkih mera.
Poslato sa ELE-L29 pomoću Tapatoka
Догодине, само или жито или сунцокрет и решиш сирак и мирна бачка...Odradio sam danas te parcele, isti velicine je bio kukuruz.
Послато са M2006C3LG помоћу
Знам, али овде је Аденго пропустио семенац, а прошле године је било жито, а догодине оћу кукуруз, па сам зато изтретиро.Ovaj tvoj je na konju i da ga nisi tretirao.
И ја мислим да ће нешто одрадити, али као што сам већ рекао, нисам тео да ризикујем...Prvi put sam radio adengom ove godine, i ista situacija. Semenski sirak je svuda ostao, sada sam opalio laudisom pa kako bude. Cini mi se da je Adengo poceo da radi posle ove kise, vidim semenac koji sad izlazi iz zemlje crveni se dobro.
Послато са M2006C3LG помоћу Тапатока
moje misljenje da su smanjili aktivne materije...ove godine na sajmu pregst prituzbi kod agro marketa na hemijuMalo u vezi ovih sulfonil urea i njihovog dejstva, ok slažem se da je sirak vremenom postao rezistentan negde ali kako je kukuruz postao rezistentan na sulfoniluree, tuku ljudi sa duplim dozama i ništa kukuruzu a do pre 5-6god dobije kukuruz po nosu i ne može da se oporavi, nešto tu meni ne štima ali no.
Mislim da je kukuruz prerastao za dikambu. Ne znam šta je rešenje, slabo sam radio sa Bayerovom hemijom. Javiće se neko ko ima više iskustva.Ovde je valjda lipica i poponac pa dal odmah da uradim sa nekom dikambom ,ili kupujem Laudis i Ekvip
Sent from my moto g(9) play using Tapatalk
Da li je sirak postao rezistentan na propisane doze,ili bi bio rezistentan i na 5 puta jaču dozu?Nisu šećerne vodice nego je sirak postao rezistentan na njih. Nije slučaj kod svih gde se koliko toliki disciplinovano pridržavalo plodoreda i ostalih agrotehničkih mera.
Poslato sa ELE-L29 pomoću Tapatoka
Kad je otporan otporan je, nije bitna doza.Da li je sirak postao rezistentan na propisane doze,ili bi bio rezistentan i na 5 puta jaču dozu?