U pravu su, ja sam radio korekciju jedne njive sa 2,5 lit po hektaru kukuruz je bio 9-10 lista i ništa nije uradio džaba sam bacio pareDo kad može equip sa punom dozom?
Послато са SM-J530F помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
U pravu su, ja sam radio korekciju jedne njive sa 2,5 lit po hektaru kukuruz je bio 9-10 lista i ništa nije uradio džaba sam bacio pareDo kad može equip sa punom dozom?
Послато са SM-J530F помоћу Тапатока
A sa laudisom do kad maksimalno moze ?
Naravno da moze. 1.5 l/hMoželi se ići sa Laudisom posle Mezitriona 0,25 L i nikosulfuron 1 L po ha i u kojoj dozi imam neke korekcije do kanala. U pitanju je semenski sirak.
Danas prolazio pored te njive, prskanje je odlicno uspelo
Parcela je od kolege, nije moja... Danas sam bio sa njim u obilasku i ja nisam mogao da verujem kako njiva izgleda a ta doza je sipana u prskalicu posto sam bio prisutan kad je sastavljao hemiju i prvo i drugo prskanje.Uradio je kukuruzu ne brini.Ako se pojave bičevi prinos je pa, pa.
Daj neki predlog i koju dozu ? Udavi ga je blago rečeno.Како неће урадити спашавај тај кукуруз удави га сирчина