Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
I ja planiram takvu kombinaciju i isto me muci koliko smem terbutilazina. Ako se pogleda gotov proizvod calaris pro on ima 50gr mezotriona i 326gr terbutilazina i ide ga 2-2,3lit/ha. To onda izadje 100-115gr mezotriona i 652-750gr terbutilazina. A pise da ide do 8. lista. Ja cu verovatno ici donju dozu a kukuruz ce biti 5-6 listova.Koja bi doza (po ha) Intermezza (Mezotrion 480 g/l) i Terbisa (Terbutilazin 500 g/l), uz dodatak Nikosulfurona 1.25 l/ha, mogla da se primeni u šestom listu kukuruza? Da li uopšte sme Terbutilazin u šestom listu? Da li bi trebao i lepak s' obzirom da bih za nikosulfuron koristio Siran (SC - koncetrovana suspenzija)?
(Koristio sam nekad ovu kombinaciju, ali se ne sećam da li je bilo do petog lista ili kasnije...)
Ove god. izostaje mezotrion i vracam dikambu posle 5-6god. (Inace imam mezotrion za 3950rsd/l) kada bi isao u ful dozama jeftinije izadje od dikambe,sto je nekada bilo nezamislivo jer je Calisto bio preko 10k/l
Komb. glasi: nikosulfuron 0,5l+ rimsulfuron20gr + 0,33l dikambe i 0,33l terbisa, doze za kj.
Nema potrebe jace jer su korovi jos uvek sicusni a danas krecen, travnatih nema iz rizoma.To je slabo. Ja to tucem jace. Alergican sam da trava prezivi po cenu da skinem koji % prinosa. Dikambu cu ici 0.6 + terb 1 a negde umesto dikambe 0.25 mezz
Milovane, kako tuče ambroziju Calaris. Ne piše na netu da deluje na ambroziju.Radjen Calaris prosle godine u punoj dozi i u 5. I u 8.listu
Nikakve razlike nije bilo,ove godine ide isto Calaris i gde bude sirka ubacujem Motivel
Koju dozu dikambe i fokusa planiras po kj?@dukej mezotrion je mamara, ali imam oko 50kj posejanog ultra hibrida a dikamba moze da se mesa sa fokusom dok mezotrion ne moze. Takidje na podrivanom je krenulo samoniklog suncokreta i cicka haos a kukuruz je 4list, ako bude bilo potrebe kasnije mozda ce i ici mezotrion. Na ostalom kukuruzu kad vec ide neka ide dikamba svugde nije bila odavno
Trebao si laudis uzeti umesto monsuna.Je.. zbog repe kao iduceg useva pozeljno je izbegavanje mezotriona i nikosulfurona. Ostao mi Monsun kao kompletno resenje.