Sad mi je u kukuruzu. Lane ga u soji nije ni bilo nikako.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nije taj monsun baš srećno rešenje, ne rešava on sve i njemu treba partner a pri tom je i agresivan na kukuruz ponaročito ako okiša i zahladi, pratio sam malo ljude kod nas koji su ga koristili kad se pojavio i svi su odustali od njega.Videcu mu silu i moc kad ovo prodje i kad od nedelje udjem u njivu.
Ako nije suvise velik uz obavazan lepak ekspres ga skida.Ja sam odustao od njega zato što propušta štir. Ovako je ok. Inače taj štir je otporan i na ekspres u suncokretu.
Mezotrion 0.25 l/ha, Terbutilazin 0.5 l/ha i nikosulfuron 1.25 l/haKoja bi doza (po ha) Intermezza (Mezotrion 480 g/l) i Terbisa (Terbutilazin 500 g/l), uz dodatak Nikosulfurona 1.25 l/ha, mogla da se primeni u šestom listu kukuruza? Da li uopšte sme Terbutilazin u šestom listu? Da li bi trebao i lepak s' obzirom da bih za nikosulfuron koristio Siran (SC - koncetrovana suspenzija)?
(Koristio sam nekad ovu kombinaciju, ali se ne sećam da li je bilo do petog lista ili kasnije...)
Ne znas sta propustas.Repu neću sejati.
Adengo efekat, najskuplja hemija a ne znas ishod.Sta propusta?Pa sve drazi dzankija,Bensedine i te fore