Sad cu kad prodje sezona malo da odvojim vremena za te stvari.
Mada gledam na brzaka on je objedinio deklaracije herbicida.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ni Flurohloridon? Girasolin, RejserCicak, ako mislis na bocu Xanthium strumarium, koliko znam ne skida ni jedan zemljisni herbicid.
Ovaj na Isuu?Sad cu kad prodje sezona malo da odvojim vremena za te stvari.
Mislim da ne u potpunosti. Mada odnosilo se na herbicide u kukuruzu.Ni Flurohloridon? Girasolin, Rejser
Ako imate neke stare zalihe atrazina probajte, on od čička pravi prašinu...Mislim da ne u potpunosti. Mada odnosilo se na herbicide u kukuruzu.
Da.Ovaj na Isuu?
Ja uradio terbutilazin na crno, pa sad gledam šta je najbolje da ide uz nikosulfuron i mezotrion. Glavni problem od širokolisnih su palamida, poponac i divlja nana.Nikosulfuron + mezotrion + dikamba sam ja radio pre dve godine i prosle 10kj. Ne ostaje nista od korova. Isao sam dikamba 0.4-0.5 + mezotrion 0.25 + nilosulfuron 1.2 ili 0.7 + 0.7-0.8. Dikambu sam dodavao zbog ambrozije a onda sam poceo umesto dikambe terbutilazin i uradi isto a jeftinije je malo + drzi i zemljisno dok dikamba ne. Dikamba je bolja za palamidu od terbutilazina. Prosulfuron nemam iskustva.
Prošle godine sam jednu parcelu radio sa samom dikambom i nije pipnula palamidu i neku biljku sličnu nani ali nije nana.Suvo toplo,Dikamba ima da se digne iz mrtvih ove godine u zastiti kuruza
Da li treba okvasivač za kombinaciju Nikogan + Skaut + Banvel?Dikamba onda, a divlju nanu ne znam da li ista skida.
Ova godina je baš zeznuta kod mene. Kukuruz je prskan na crno Gardoprimom i palo 6 - 10 litara kiše posle prskanja. Sada je fazi 2 - 3 lista ali korovi krenuli kao ludi (muvar, palamida, poponac, nana). Vreme je za prskanje širokolisnih ali se bojim da ispucam nikosulfuron. Imam loše iskustvo sa nikosulfuronom u splitu, jer jedne godine u dozi od 0.5l/ha nije uništio muvar koja je bila 1-2 cm.2,4D je bolje resenje za palamudu,samo sto ga zeza vreme primene.