I nemoj da zakasniš jer ima negativnih posledica....galki je napisao(la):Ljudi do kog pera ide tarot plus, ova meni rekla u apoteci dok god traktor moze uci ali ja mislim da nije bas tako.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
I nemoj da zakasniš jer ima negativnih posledica....galki je napisao(la):Ljudi do kog pera ide tarot plus, ova meni rekla u apoteci dok god traktor moze uci ali ja mislim da nije bas tako.
milan89 je napisao(la):zar mislis da bi bio isti efekat da nisam stavio calisto pored one palamide? ^
Mogao si slobodno samo sa kalistom.Mozda nisi trebao da spartas jer si time razbio fil koji pravi kalisto i koji se aktivira na svaku kisu.
dobro je sto si ubacio calisto jer majster nebi mogao NISTA toliko razvijenoj palamidimilan89 je napisao(la):zar mislis da bi bio isti efekat da nisam stavio calisto pored one palamide?
Siranom nemoj se igrati ,do sestog lista i gotovo .Ima i hemije za kukuruz koji je preso seti list ali je mnogo skuplja .paracinac je napisao(la):a niko ne rece siran do kolko pera el nece tamo negde u 8 da stopira kukuruz to me zanima posto je sad kukuruz u 7 a nisam prskao neda vreme!
paracinac je napisao(la):a niko ne rece siran do kolko pera el nece tamo negde u 8 da stopira kukuruz to me zanima posto je sad kukuruz u 7 a nisam prskao neda vreme!
šandor je napisao(la):.Nije odneo sirak ali je zaustavio rast. I "sačekaće" me da stignem ponovo sa prskalicom i izaćiće novi pa će ta količina herbicida odraditi posao bez ikakve posledice na kukuruz .