topalovic
Moderator
ljudi koji preparat deluje na ostgrugu (divlju kupinu)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
topalovic je napisao(la):ljudi koji preparat deluje na ostgrugu (divlju kupinu)
misim na toj slici se nevidi trava koju prskas a?šandor je napisao(la):paracinac je napisao(la):a niko ne rece siran do kolko pera el nece tamo negde u 8 da stopira kukuruz to me zanima posto je sad kukuruz u 7 a nisam prskao neda vreme!
Ja prskam sirak u kukuruzu " ispod lista " u redove kad kukuruz poraste preko 10. lista u redove sa 30 - 40 % herbicida ovako:
starane ili stockplus koji je jeftinijitopalovic je napisao(la):ljudi koji preparat deluje na ostgrugu (divlju kupinu)
kod mene iz split aplikacije (2x 15gr tarota po kj) je odneo sirak,'ebem li ga koji.a i nije ga nesto bilo puno....stavi i dikambu protiv sirokih ako imas u njivi...francuz je napisao(la):Uzeo sam Tarot+ i trend, kukuruz mi je u fazi 3-4 pero a na 1,6Ha..., kakva su vam iskustva?
Post je spojen: [time]1275647881[/time]_________________________________________________
Naravno Murtonik kao komplement u prskalici 2kg/Ha