Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ako ti je sirak mali moze split,ako je veci sacekaj malo pa punu dozutreba da prskam neku njivu sa fokusom ultra, da li je bolje ici u 2 puta po pola doze , ili sacekati da izadju svi korovi pa onda ici sa celom dozom? Prvi put radim sa njim
Glavni posao odradio mezotrion a sve ubrzao terbutilazin.Tu kombinaciju i ja sad radim stim sto cu sirak kasnije sa rimexom.Doze su sledeće:Mezotrion 0,25l/ha,Terbutilazin 0,8lha i Nikosulfuron 1,25l/ha bez okvašivača.
Sreća je što nemam rizomskog sirka po parcelama pa će biti relativno rešen semenski a za sledeću sezonu ide ili Rimex ili nešto treće dok Nikosulfuron izbacujem.
Šta raditi na parcelama gde ima samoniklog suncokreta, a kukuruz je 6,7 - 8 list? Laudis ili nešto drugo?
Neki su spominjali Terbis u manjoj dozi, ja ga ubacio isto
Adengo nije pocistio samonikli suncokret?Al kolika doza?
Napominjem da je kukuruz rađen Adengo 0,45 l/ha + Maton 0,3 l/ha, al ga maton slabije radi, zbog ladnog vremena.
Adengo nije pocistio samonikli suncokret?
Послато са Redmi 6A уз помоћ Тапатока
Ja uradio sa peak-om očistio samonikli suncokret visok 30 cm.Šta raditi na parcelama gde ima samoniklog suncokreta, a kukuruz je 6,7 - 8 list? Laudis ili nešto drugo?