grunt
Član
Резон 0,6л по јутру Корнисто,Калисто итд 0,15л по јутру....2-5листа зависи од стања корова.Kolega koliko idete Mezitriona a koliko Terbutilazina i dokojeg lista.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Резон 0,6л по јутру Корнисто,Калисто итд 0,15л по јутру....2-5листа зависи од стања корова.Kolega koliko idete Mezitriona a koliko Terbutilazina i dokojeg lista.
Adengo ako ima vlage unisti tako malu ambroziju , zakrzlja i osusi se. Ako imas problem samo sa ambrozijom Laudis i Equip su ti jako skupa sredstva. Dikamba ili neka jeftinija za sirokolisne to rjesavaju. Ides jacom dozom , ako ides max dozom ima nekoliko dana efekta i na kukuruz , tu mislim 0,5l /kj , onda ne idi da gledas kukuruz barem nekoliko dana ili popij nesto za smirenje ako ides da vidis. Inace dikamba u velikim koncentracijama suncokret 30cm visine i jos vecinu sirokolisnih korova za 24 sata spali da opuste listove do zemlje.
Inace dikamba se moze koristiti i kao total ali u puno jacim dozama.
Recimo kod nas ni neznaju kako izgleda palamida jer je nema ali zato imamo neke korove koji su doneseni sa zapada zemlje u polovnim kombajima za koje nisno ni znali do prije 10 godina da postoje. A koji su postali problem.
To je rekao i prošle godine mom komšiji,on isprskao u 5 listu i kukuruz se šlogir'o!Jedva doš'o sebi.Marko iz Bayera na predavanjima podvuče svima da Adengo slobodno može do 5 lista.
Kada se pomesaju spomenuti herbicidi,dali se smanjuie doza per hektar?Mezotrion i dikamba i nešto za sirak po volji rešavate uglavnom sve širokolisne trave dobro i jeftino, tuče palamidu, poponac i divlju grahoricu koji su problem u soji jer ih nema sa čim rešiti, laudis odličan ali poponac i grahoricu bez partnera dikambe neće rešiti.
Prvo je pobelio,zatim se iskrivio i jedva oporavio.Ne znam šta bih rekao.Nisam probao kod sebe pa nemam valjan savet.Dok sam koristio Monsoon Active video sam da hoće dobro da šokira kukuruz,veoma agresivan herbicid od koga kukuruz požuti.
Колико Мезотриона а колико Дикамбе по хектару!?Mezotrion i dikamba i nešto za sirak po volji rešavate uglavnom sve širokolisne trave dobro i jeftino, tuče palamidu, poponac i divlju grahoricu koji su problem u soji jer ih nema sa čim rešiti, laudis odličan ali poponac i grahoricu bez partnera dikambe neće rešiti.