ivanm
Član
Ta pirevina koja je nikla je verovatno nikla iz semena, ali ne nju će delovatiMOTIVELL ili slični. Pričam iz ličnog uskustva.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ivanm je napisao(la):Ta pirevina koja je nikla je verovatno nikla iz semena, ali ne nju će delovatiMOTIVELL ili slični. Pričam iz ličnog uskustva.
kako zna da nije bilo ostecenja?Dal mu je rod bio isti i na prskanom u "roku".Neverujem da su hemiske kompanije to onako od oka napisalediklofen je napisao(la):Do koliko listova kukuruza ste išli sa Motivelom(Protivel,siran) a da nije bilo oštećenja na kukuruzu?Vidim da u uputstvima piše do 6 lista ,a danas mi kaže drugar na poslu da je radio i sa osam listova i nije bilo oštećenja na kukuruzu?
Isto me interesuje i za Rimex(tarot).....
Pirevina i Zubača su dva sasvim različita korova-čak ni ne ličeB-Eli je napisao(la):ivanm je napisao(la):Ta pirevina koja je nikla je verovatno nikla iz semena, ali ne nju će delovatiMOTIVELL ili slični. Pričam iz ličnog uskustva.
Mozda se ne razumemo kod nas se zove pirevina ... a strucno zubaca,i ona je mahom iz rizoma,.
sasa22 je napisao(la):kako zna da nije bilo ostecenja?Dal mu je rod bio isti i na prskanom u "roku".Neverujem da su hemiske kompanije to onako od oka napisalediklofen je napisao(la):Do koliko listova kukuruza ste išli sa Motivelom(Protivel,siran) a da nije bilo oštećenja na kukuruzu?Vidim da u uputstvima piše do 6 lista ,a danas mi kaže drugar na poslu da je radio i sa osam listova i nije bilo oštećenja na kukuruzu?
Isto me interesuje i za Rimex(tarot).....
Ti ubi korove sa okvasivačem.giugia je napisao(la):Licno sam prskao pre 3 godine sa Calistom kada je kukuruz bio u fazi od 6-8 listova, ako ne i vise i mogu ti reci da od tad ga ne menjam.Po meni najbolji herbicid u kukuruzu za sirokolisne korove.0.14 l calisto + 0.6 l At plus na k.j.