Jedino poponac i preraslu palamidu moze da propusti.....Razmisljam da odradim kombinaciju mezotrion+terbutilazin+nikosulfuron u 4-5 listu. Sta bi moglo da tu propusti od korova ako ima izniklih ili da niknu kasnije ??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jedino poponac i preraslu palamidu moze da propusti.....Razmisljam da odradim kombinaciju mezotrion+terbutilazin+nikosulfuron u 4-5 listu. Sta bi moglo da tu propusti od korova ako ima izniklih ili da niknu kasnije ??
A kako ga Monsun skida? Posto se dvoumim izmedju monsuna i laudisa(samo laudisa bez equipa ili bilo čega sličnog) i kakva je razlika izmedju velikog muhara i muhara sivog pošto u uputstvu za Laudis piše da deluje na oba, a Monsun samo na muhar sivi...? Pre par dana sam obišao i sem samoniklog suncokreta 8 tog muhara nemam vise korova očekujem možda mesto sirka, ali za sada ovo samo, setva od 12.04.Da Muhar ili mi ovde kažemo Koštan . Najbolji lijek je S-metalochlor na crno ili kasnije ali djeluje prije nicanja korova. U toj fazi dobar je Laudis , Lumax , i sulf uree.
U vise navrata smo se slozili da sirak se ne suzbije u kukuruzu
Drugari danas sam malo zakasnio sa jednom njivom prskao sam sa mont + terbis,a poneki kukuruzic se video tj glavica. Da li ce biti posledica_?
Jedan kodnas probao Agilom i uspelo mu je...
A kako ga Monsun skida? Posto se dvoumim izmedju monsuna i laudisa(samo laudisa bez equipa ili bilo čega sličnog) i kakva je razlika izmedju velikog muhara i muhara sivog pošto u uputstvu za Laudis piše da deluje na oba, a Monsun samo na muhar sivi...? Pre par dana sam obišao i sem samoniklog suncokreta 8 tog muhara nemam vise korova očekujem možda mesto sirka, ali za sada ovo samo, setva od 12.04.
Послато са E5603 уз помоћ Тапатока
Još ga i obilazio jedno 10 dana da vidi dali će preživeti kukuruzi,ali usledila je setva tamo nekog maja ponovo...Navodno tražio nešto za sirak u poljoapoteci ali nije reko u čemu je sirak,pa mu dali to...Bilo čisto ko arman ,.
Kojim preparatom rešavate suncokret u kukuruzu? Dodatak je i palamida. Ima naravno i ostalih korova. Prva godina da radimo tu njivu i do zla boga je zakorovljena.