gromil
Član
Moze li imazamoks u kukuruz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Moze al ce ga sprziti!Moze li imazamoks u kukuruz?
Tako i kod mene. Vrlo moguće da će biti prskanje laudisom i ekvipom. Ove godine sam već bacio pare na 3kj, prskao na crno.Ja sam sada u problemu oko izbora herbicida. Kukuruz mi je u 5-tom listu,trave skoro i da nema(osima na par parcela) a uglavnom sam radio sa hemijom do 6-tog lista. Ako isprskam ovih dana mislim da sam bacio pare,jer mislim da ce korovi tek krenuti nakon kise,a ako sacekam kukuruz ce mi prerasti...
Prskaj sa laudisom ali u splituJa sam sada u problemu oko izbora herbicida. Kukuruz mi je u 5-tom listu,trave skoro i da nema(osima na par parcela) a uglavnom sam radio sa hemijom do 6-tog lista. Ako isprskam ovih dana mislim da sam bacio pare,jer mislim da ce korovi tek krenuti nakon kise,a ako sacekam kukuruz ce mi prerasti...
Ako ti je zakorovljena parcela zaobidji ga.Kako se pokazao Principal Dupont-ov?
Ja gledam da prodjem sa jeftinijom varijantom Posto su Adengo digli cenu strasno gledam da nadjem jeftiniju alternativu.Ako ti je zakorovljena parcela zaobidji ga.
Ja sam radio sa Adengom u subotu, trava koja je nikla vec je zuta po vrhovima.
IMT577dv,sacekaj jos malo i dejstvuj sa Laudisom.
sta sve imas od korova?Ja gledam da prodjem sa jeftinijom varijantom Posto su Adengo digli cenu strasno gledam da nadjem jeftiniju alternativu.
Koliko totala smije se ubaciti po ha u kukuruz koji nije nikao imam malo sirka i boce!prskam sa rezon i basar!