Peet
Član
Moje misljenje je da si dosta zakasnio i trebao si ici minimalno sa 1.50 dl po kj.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja sam prskao i kasnije(i u 10 lista) i nisam primetio negativne posledice!miroslav k je napisao(la):odlucivao sam se izmedju protivela i talismana, cena ista u hemoslaviji ne punih 1300 din, ali ipak sam se odlucio za kineze, dobro mi se pokazao prosle godine sa dozom od 1 litra po ha, odlicno suzbija muhar i semenski sirak, posle ovih zahladenja idem da prskam, kukuruz vec ima 6 punih listova.
ima li ko iskustva da li nikosulfron odnosno protivelom? da li steti kukuruzu posle 7 listova'?
NE! Pirevinu suzbijaj u drugim usevima a ne u kukuruzu....Posle žita totalom ili u širokolisnim kulturama preparatom Gallant Super! Sve ostale kombinacije koje sam ja isprobavao nisu davale zadovoljavajuće rezultate!topalovic je napisao(la):deluje li talisman na pirevinu
Equipom,ostalo je sve vodica sa više ili manje šećera.diklofen je napisao(la):Čime bi recimo prskali njivu u kojoj je kukuruz u sedmom i osmom listu a puna je sirka kako iz rizoma tako i iz semena i to u proseku visine 15-20cm.Što se cene preparata tiče to mi nije bitno već samo da ne sjebem kukur a ipak odradim posao.
to sam i ja cuo da hoce da se zgusne i ne moze da se rastopi, jedan poznanik ga je uzeo prosle ili pretprosle godine, i posto nije mogao da ga rastopi vratio ga nazad u apoteku...slovakbre je napisao(la):Evo mene posle dužeg vremena pa hoću da Vas pozdravim.
Imam pitanje u vezi herbicida ,,SIRAN,, dali je neko koristio pošto se nekako slabo spominje?
Ja sam kupio ali čini mi se da sam se zeznuo a problem je sledeći: god.proizvodnje 2008 ali me brine to što se dosta zgustnuo u flaši,jedva da izađe . Kada mu stavim vode brzo se rastopi što je po meni dobro,ali me interesuje Vaše mišljenje dali prskati sa njime ili ga baciti u p.mat.....