meshter
Član
Po mom iskustvu dovoljno je 1 litar motivela(original BASF) na 3 kJbacan je napisao(la):koliko motivela po jutru da idem ako nema sirka iz rizoma
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Po mom iskustvu dovoljno je 1 litar motivela(original BASF) na 3 kJbacan je napisao(la):koliko motivela po jutru da idem ako nema sirka iz rizoma
Od 2001.paorpaor je napisao(la):Nova ili stara ?
A čega to neće biti ?miroslavjovanovic78@gmail je napisao(la):to je ono što sam pisao u temi sejalica za kukuruz.promeni lance i lančanike i neće biti toga
nepravilne setvekiraj je napisao(la):Od 2001.paorpaor je napisao(la):Nova ili stara ?
Post je spojen: [time]1273825813[/time]_________________________________________________
A čega to neće biti ?miroslavjovanovic78@gmail je napisao(la):to je ono što sam pisao u temi sejalica za kukuruz.promeni lance i lančanike i neće biti toga
tačno takošandor je napisao(la):Po upustvima piše 2 sata , mada meni se desilo da završavam sa prskanjem u kiši i bilo dobro
miroslavjovanovic78@gmail je napisao(la):ima više faktora a zavisi i kad se prska,dali su stome otvorene itd.....