Monsun je cena oko 3000din za pakovanje od 5l uz veliku kolicinu, tipa 50+ litara. Litarska pakovanja su 3500-3600 na malo. Monsun jeste strahovito mocan preparat. Ono sto je neko pisao za popanac. Ne nose popanac ni Laudis, ni Calisto, ni Monsun. Samo u pocetnim fazama kad je jako mali i tome slicno, medjutim ne nose ga. Monsun i palamida isto je problem ako je palamida malko veca. Za palamidu i popanac dikamba ili 2.4d su mnogo bolji.
Radolsave Intermezzo sam ja koristio na 1.6ha i zadovoljan sam, narocito sam zadovoljan zemljisnim dejstvom posle kisa krajem maja koje su pale od 100+ litara. Nista nije probilo i nista se nije oporavilo. Ono sto je moje misljenje je da treba ici sa njim ranije u 2-3lista i dovoljno je 0.2l/ha. Intermezzo sam placao 0.25l oko 1800din. Cenovno ispadne jutro ispod 1000din sto nije lose resenje.
Radolsave Intermezzo sam ja koristio na 1.6ha i zadovoljan sam, narocito sam zadovoljan zemljisnim dejstvom posle kisa krajem maja koje su pale od 100+ litara. Nista nije probilo i nista se nije oporavilo. Ono sto je moje misljenje je da treba ici sa njim ranije u 2-3lista i dovoljno je 0.2l/ha. Intermezzo sam placao 0.25l oko 1800din. Cenovno ispadne jutro ispod 1000din sto nije lose resenje.