Od jeftinije hemije nemaš pomoći.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
45 dana od primene preparata mogu se sejati Kukuruz,Psenica i Sirak,znaci suncokret NENemogu da nadjem podatak dali moze posle tretmana parcele Dikambom da se poseje suncokret?
2013 god. zavrsim prskanje kukuruza u 15h talisman+laudis u 18h nevreme led i kisa oko 90l palo za pola sata prskanje uspelo 100% mislio sam da cu morati da repriziram ali ni travke nije bilo zato ne beri brigu!Juce oprskano nesto kukuruza u kombinaciji Talisman+Peak+okvasivac+ prehrana preko lista u vremenu od podne pa do 15:00 sati. Uvece oko 8 sati pla kisa.
Da li su korovi usvojili herbicid za to vreme? Ako nisu, moram onda ponoviti prskanje.
Oprskao sam veceras oko 19h pa sta mu Bog da valjda ce biti dobro.Isti problem i kod mene sa cickom krenuo je neki sitan sacuvaj boze valjda ce delovati ova kombinacija na njega i na sirak.Hvala na odgovorima