Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ukoliko dođe do preoravanja ili prevremenog skidanja useva nakon primena herbicida Callisto 50 WG, odmah se može sejati samo kukuruz. U jesen iste godine mogu se sejati strna žita bez ograničenja i uljana repice uz prethodno duboko oranje.Jel sme na jesen da se seje psenica na njivw koje su prskane Calistom ?
Ja sam prskao sa MEZATRON-om i što je bilo niklo korova zbrisao je odlično čako i bocu visine 30cm sa dozom 200ml/haJa sam koristio nesto proslogodisnjeg Callista i Equip a kao zamenu za Callisto uzeo sam Skaut sa kojim sam isto zadovaljan time sto radi!
Drugari, jel moze neko da mi kaze sta mogu da radim sa njivom gde sadimo kukuruz zajedno sa pasuljom, i tikvama, ima i krompira u nekom delu, pretpostavljam da zbog pasulja i tikvi nemoze da se prska, ali mozda moze nesto da se uradi nakon berbe a pre setve, dal pre oranja ili posle, ili posle "setvospremanja". Naime problem je u tome sto ima puno sevara po njivi (tu je nekad prolazila nisava) i cak i kad se izore on iz dubine izlazi, cak iz skroz suvog rizoma on pusti dalje... pored toga ima i dosta divlje kupine, i onog velikog cicka, veliki cicak, raste visoko i do preko metar a "plod" je kao palac veliki i kad te ubode oce krv da pusti Ako neko ima neko resenje neka kaze, jer evo posle dve godine samo ih ima sve vise i vise. Hvala unapred, ja se izvinjavam ako dosadjujem ali nikad dosad nisam prskao sa herbicidima, tako da mi treba pomoc, ubi me ta motika
Axa, a ako imam samo pasulj zasadjen na jednom mestu, postoji preparat koji mu ne skodi? Ja sam mislio mozda ujesen kad se izore, ili u prolece da moze necim da se isprska i da nece biti trave cele godine... Dali postoji i koji herbicid za bastu sa povrcem, krompir, luk, itd...