Hladnoća je u pitanju.Videćeš kroz nekoliko toplih dana kako se situacija popravlja na bolje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Slobodno,idi 1.5l po jutru equip ako ga nije zaustavio siran,ja Sam isao 1l talisman po jutru I posle equip 1.5l I opet nije bill nista posebno,sirak polupreziveo,Sada je tu ultra hibrid,oduvao fokus sirak crveni se,sreca u ultra hibride inace sirak je rezistentan na sve ostale od sulfonilurea...Jel koristio neko Equip u 9-10-om listu imam na 3 jutra malo više sirka kojeg mi siran nije baš odneo a prskao bi ako može...
I kako si zadovoljan ,kako je sirak odradio?
Izgleda da nije sva kao voda.... Evo malopre mi bio stric i pokupio je seme kukuruza što mi ostalo,mora ponovo da seje jer je spržio kukuruze sa hemijom. Nisam ga mnogo pitkao,dosta je njemu muke i ovako,samo je rekao da je koristio Motivel i Peak. U kojoj količini u kom listu koju površinu nzm ništa osim da za 40 godina ovako nešto mu se nije desilo. Oprezno ljudi!Hemija je postala kao sa vodom da se prska.