ljubek
Član
2.4 D su kada su se pojavili pre 30 god bili registrovani kao zemljisni herbicidi tako da ne preporucujem maton ili nesto drugo u soji ili suncokretu...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ja bi reko talismanDeni je napisao(la):koje kopije herbicida su pokazale najbolje umesto Motivela? (jeftino i uspešno,)
talisman,a mozes i protivel.Deni je napisao(la):koje kopije herbicida su pokazale najbolje umesto Motivela? (jeftino i uspešno,)
1 litar po hektaru? Meni su preporučili da prskam 1 litar po jutru.mityoo je napisao(la):Ja ću u ponedeljak da prskam na soju 1l/ha totala.... To će biti 4-ti dan od setve, a imam njiva gde nisam smeo da ulazim spremačem, već samo sa drljačom, pa tu ima zaostalog čička, kojeg drljača nije uništila!
Deda Lala je napisao(la):Може ли неко да наведе против којих корова употребљава то што употребљава,а које све корове има у њиви.
Koja ide doza Callista? I koja mu je cena?paorpaor je napisao(la):Callisto protiv svih sirokolisnih korova u bilo kom uzrastu i protiv malih uskolisnih,a ako su uskolisni malo veci onda dodam nesto na bazi sulfoniluree.
jel ima i manja kolicina da se kupi?paorpaor je napisao(la):Od 2 do 2,5 dl ako ide posle nicanja. Cena je bila za 1 l, 9600 rsd sa okvasivacem.
Po hektaru?paorpaor je napisao(la):Od 2 do 2,5 dl ako ide posle nicanja. Cena je bila za 1 l, 9600 rsd sa okvasivacem.
zorancile je napisao(la):Po hektaru?paorpaor je napisao(la):Od 2 do 2,5 dl ako ide posle nicanja. Cena je bila za 1 l, 9600 rsd sa okvasivacem.
Ima pakovanje od 2,5dl. Mislim da je oko 2500dinKishRobert je napisao(la):jel ima i manja kolicina da se kupi?paorpaor je napisao(la):Od 2 do 2,5 dl ako ide posle nicanja. Cena je bila za 1 l, 9600 rsd sa okvasivacem.