dok neprobaš nećeš znati.zorancile je napisao(la):A jel vredi toliko?![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
dok neprobaš nećeš znati.zorancile je napisao(la):A jel vredi toliko?![]()
Pa to je isto kao monosan i maton....zike je napisao(la):Ja prskam sirokolisnu travu sa lentemul D i jako sam zadovoljan sa njim.
Diskutabilo, prosle godine B08 prskan Esteronom mi je dao od 5,5t do 7.2t po kj dok sam B23 prskao sa Laudisom i dao mi je 5,6t po kj njega sam imao samo na jednoj parceli.Medjutim kolega je imao u neposrednoj blizini isto B23 prskan Matonom i dobio je 7,3t/kj.Bitna stvar u celoj ovoj prici je vreme primene 2,4d, u principu, moja iskustva a i pouke iz lanjske rasprave na ovom foumu su necekati da kukuruz predje treci list.paorpaor je napisao(la):Sa 2-4D preparatima (monosan,herbisan...) ne treba prskati kukuruz ni za zivu glavu. Drasticno smanjuju prinos. Provereno na sopstvenoj kozi pre par godina. Neponovilo se![]()
Pa to je skoro pa najlakše, skoro svi preparati koji tuku širokolisne korove u kukuruzu, srediće suncokret!Dragan18 je napisao(la):lepo napisah , samonikli suncokret u KUKURUZU![]()
KishRobert je napisao(la):suncokret je "nezan"
paorpaor je napisao(la):Jeste u pravu si,ali ko prska kukuruz kad tek nikne. Obicno se saceka da izadju korovi,donekle,a do tad je kukuruz vec u trecem listu. 2-4D je stetan za kukuruz u vecoj ili manjoj meri.