dok neprobaš nećeš znati.zorancile je napisao(la):A jel vredi toliko?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
dok neprobaš nećeš znati.zorancile je napisao(la):A jel vredi toliko?
Pa to je isto kao monosan i maton....zike je napisao(la):Ja prskam sirokolisnu travu sa lentemul D i jako sam zadovoljan sa njim.
Diskutabilo, prosle godine B08 prskan Esteronom mi je dao od 5,5t do 7.2t po kj dok sam B23 prskao sa Laudisom i dao mi je 5,6t po kj njega sam imao samo na jednoj parceli.Medjutim kolega je imao u neposrednoj blizini isto B23 prskan Matonom i dobio je 7,3t/kj.Bitna stvar u celoj ovoj prici je vreme primene 2,4d, u principu, moja iskustva a i pouke iz lanjske rasprave na ovom foumu su necekati da kukuruz predje treci list.paorpaor je napisao(la):Sa 2-4D preparatima (monosan,herbisan...) ne treba prskati kukuruz ni za zivu glavu. Drasticno smanjuju prinos. Provereno na sopstvenoj kozi pre par godina. Neponovilo se
Pa to je skoro pa najlakše, skoro svi preparati koji tuku širokolisne korove u kukuruzu, srediće suncokret!Dragan18 je napisao(la):lepo napisah , samonikli suncokret u KUKURUZU
KishRobert je napisao(la):suncokret je "nezan"
paorpaor je napisao(la):Jeste u pravu si,ali ko prska kukuruz kad tek nikne. Obicno se saceka da izadju korovi,donekle,a do tad je kukuruz vec u trecem listu. 2-4D je stetan za kukuruz u vecoj ili manjoj meri.