vladimir92
Član
Nisam pametan,mislio sam sutra da poprskam,pa sta bude.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zbog cega se preporucuje ova kombinacija "1 l/ha Nicogan® 40 SC+1,5 l/ha Bromoterb® 500 SC, posle nicanja useva i korova kada je kukuruz u fazi 2-6 razvijenih listova." ako oba unistavaju iste korove?
I koja je po vama najbolja kombinajcija, a da cena bude neka prosecna?
A ako padne 50-100l po m2, kao sto najavljuju?..=QUOTE]
Jedne godine smo prskali kombinacijom Dual Gold i Atrazin(jos je bio u upotrebi),zemlja je vec imala neku povrsinsku vlagu.Pri samom kraju tretmana dohvati nas kisa,koja se ubrzo pretvori u jak pljusak,a onda u neko nevreme.Jedva smo se dovukli kuci.Dok sam kroz prozor gledao u ovo cudo sto nas zadesi,nisam mogao da se otmem utisku da smo skroz za...ali stvar na ovolikoj kolicini padavina.A kada je i sutra opet pala,vec sam bio siguran.Rezultat,iznad svih ocekivanja!Nijednom nam se nije ponovilo tako uspesno prskanje na crno,nijednom kombinacijom.A parcela je cirka 1ha,a kompletna cista za nepoverovati.Naravno,nije bilo zapusteno pa da smo imali problem sa visegodisnjim korovima.Jednogodisnje i visegodisnje iz semena je ova kombinacija tada pocistila samo tako,uz svesrdnu pomoc litara i litara kise.Zakljucak,moli boga za tih 50+ litara,i iz drugih razloga,i ne beri brigu.
Ne znam kako kod drugih, ali kod mene Plamen (dikambe) unistavaju sve sto nikne osim kukuruza. U kombinaciji sa talismano, ili nekim slicnim, ostavlja 100 % ciste njive.Da li Plamen uništava tatulu?
Naime kukuruz neće nići još sedam dana a tatula je već na drugom paru listova. Kupio sam još ranije Plamen, ali se plašim da tatula ne bude suviše velika kasnije pa da je Plamen ne uništi...
Branko dodaj i mini dozu 2.4D.Da li Plamen uništava tatulu?
Naime kukuruz neće nići još sedam dana a tatula je već na drugom paru listova. Kupio sam još ranije Plamen, ali se plašim da tatula ne bude suviše velika kasnije pa da je Plamen ne uništi...
Da li je plamen najpoljnija dikamba trenutno?
Sta nije valjalo sa talismanom?