Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Miloše jeste N.S 6030.Napisao sam gore šta sam koristio od herbicida.
Bojčetiću baš na ovoj njivi je bio herbarijum.Žao mi je što nisam slikao te lepote prirode.Njiva je nađubrena stajnjakom prošle godine a zna se kakvih sve korova bude posle stajnjaka.
Nista cudno,pa sav kukuruz na repi stenje u pocetku i malo je neujednacen ali posle bude najbolji od svih.A sto se tice stednje na djubrivu,tu i netreba da se naroka puno dosta je 100 kg ureje i nista vise...Primetio sam da su ove godine oni koji su prskali pune doze ili cak 2 puta pune doze-ima takvih kod nas zajebali kukuruz 50%...Znaci usporili ga u rastu samo tako,a zanimljivo je da su kukuruzi na predusev repa jako losi i stoje,da li se ljudi stedeli u djubrivu ili je u pitanju neka hemija od prethodne godine ne znam,ali ima 10-ak njiva koje znam da je jesenas bila repa a sad kukuruz i stoji kukuruz,slabo raste!