mirmag
Član
Oprskano par parcela sa Celebrity plus,pa molim boga da kisa dodje sto kasnije....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Gat motion koristim već 3 godine i odsta bolji od nikon,nikar.... a cena je nesto jača u odnosu na pomenute ove godine koristim samo njega ja idem 0,7 l/hkakva su iskustva ako je neko radio sa Palacid 1.2l/ha + Gatmotion 0.6 l/ha (sirrokolisni i uskolisni do 7 lista) , izvinjavam se ako nisam tacno ispisao nazive perparata ali za mene su novi pa nisam 100% informisan ,
kakva su iskustva sa Celebritijem plus ?
I ja sam poprskao isto zezain + trophy pa cemo videti...Zastitarka u polj. apoteci mi preporuci jutros (zeazin2l + trophy2l)/h. Tako sam i poprskao danas popodne, kukuruz je sejan u subotu a ima klicu 2-3cm negde i malo vecu ali nije jos poceo da izlazi, kako vam se cini ova kombinacija inace izlazi 3000din po hektaru?
Koristim Murtonik(2,5 kg po hektaru,+ 5-6kg ureje na prskalicu).Mozes i Slavol,ili nesto drugo.Sada ima puno vrsta tih sredstava za folijarnu prehranu.SVE JE BOLJE NEGO NISTA.Sta koristis od prehrane?pozdrav