Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
zato ti imas mogucnost da se ovako informises sta je najbolje primeniti u kukuruzu a ti sto nece da kazu sta koriste nek rade kao i pre 50 god. pa ce se videti na kraj ko ima cistiju zemlju i bolji prinos@pankin kod nas kad ga pitas sasta si prskao, uglavnom izbegava da ti kaze. a vidi u upustvu lumax,nesme se posle sejati psenica tako pise.
zar tu niko ne koristi herbicide tipa lumax ili radazin extra
Meni prvo nije bilo jasno kako funkcioniše split aplikacija , ako treba da uništimo korov i imamo preporučenu dozu , kako onda pola doze može da uradi isti posao.Tako sam i radio al mi nije bilo jasno kako to.
Kasnije je baš ovde neko objasnio da je fora što se onda korovi pršću dok su manji pa su dovoljne manje doze , a ako pustiš da odjačaju mora puna doza.
lumax uništava sijerak iz sjemena a onaj iz rizoma se jako muči tako da je onda u korekciji dovoljno pola doze motivela da ga uništiPANKIN ....za divji sirak vredi nesto ?
Koristim ga vec par godina. Ako je palamida visne do 20 cm budi siguran da ce je sprziti skroz. Jedan od najboljih herbicida za sirokolisne korove u kukuruzu.Jedno pitanje,koliko je Callisto uspesan protiv palamide?ako neko iz prakse,ne sa papira