Dve godine koristim Kruz primenom u 6-7 listu kukuruza i odlično uništava rizomski sirak.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
U kukuruzu nista 100% efikasnokoji otrov suzbija pirevinu?
Mislim da je druga aktivna materija u merlinu...izoksaflutol 240g/l...+ neki okvašivač... A pravu si Roberte da deluje i na sirak iz rizoma ali to što izbeli list sirka iz rizoma neznači mnogo,pošto je taj sirak kasnije regeneriše...Ako se ne varam merlin sadrzi dve aktivne materije jedan je terbutilazon(terbis isto sadrzi) a drugog se ne secam koristio sam pre 4 godine i super odradi posao cak i na divlji sirak iz rizoma ima dejstvo sprecava mu fotosintezu(totalno je izbeli)i zaostane u rastu
Staje to , nisam jos cuoAko neko koristio na vece povrsine(ja sam na 70ari) "Celebriti plus" neka napise iskustvo.Kod mene na tih 70 ari nije bilo rizomskog sirka ali nije nista vise niklo do kraja vegetacije.Po neka gorusica bila je nikla pre setve nestala je u njivi.