Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kis i ja smo bili pametni pa smo probali sve zivo da iscackamo i sklapa se pomocno.
Lakse izaci iz njega nego JX 95 sigurno.
ja se slazem sa tobomOvako da istanekem neko svoje misljenje. Bio sam zaineteresovan za ovaj traktor,pa danas otidjoh na sajam da pogledam sta ima od trakotra u ponudi pa da razmotrim cena-kvalitet-oprema i bas sam hteo pogledati ovaj hattat koji ste toliko nahvalili. Ovako,po mom utisku traktor krs,te pare nikad ne bih dao,da je cena u rangu kao kinez pa da razmislim,ovako uopste. Kao prvo traktor je tek poceo da se prodaje kod nas,niko nema istustva sa njim,servis koliko je dobar i rasprostranjen,koliko mogu brzo nabaviti deo(posto sam pitao za traktor i nemaju na lager,nego treba da se uplati pa naruce i stigne kroz neko vreme). Plastika jednom recju katastrofa,spoljna plastika na haubi je bas loseg kvaliteta i dosta tanka,pa mislim da bi se vremenom raspala,staklad lepljena sa silikonom i izlgeda da ce ispasti pod uticajem sunca i kise,i siber takodje je lose lepljnje,vidi se. Zvucna izolacija u kabini-ravna kinezu,nesto malo je tisi,ali opet bucno,po meni. Preglednost mi izgelda dobra ali nisam ga isprobao u radu pa ne mogu tacno reci. Tu mi je najpovonjiji bio taj model A110,ali koliko je mizeran(mali) ne znam uopste sta bih mogao sa njime raditi,a model A90(od 82 KS)nekako mi je precenjen,2 000e samo razlike izmedju ova 2 modela. Ipak ja nisam uopste zadovoljan sa tom cenom i kvalitetom,pa sam i odustao od traktora,i nastavio dalje gledati....
Moje iskreno saucesce kupcima ovog traktora jer sam video da se prodaje skoro nov,2011 god. u oglasima,covek mora da je fasciniran masinom bez uvrede kupcima,mozda je dobar,ali po meni navodim za ove pare,NIJE.
Mislim da je ipak bolje dodati jos par hiljada i kupiti nesto kvalitetnije,ne bih da navodim marke,sami mozete prosuditi koji su u rangu...
Nisam iz nijedne konkurentske firme nego sam istakao svoje misljenje,tj.vidjenje sad sta vi mislili o mom komentaru ne bitno,valjda ce se neko i sloziti ali vecina nece na ovoj temi.
Mislim da je ipak bolje dodati jos par hiljada i kupiti nesto kvalitetnije,ne bih da navodim marke,sami mozete prosuditi koji su u rangu...
Vi znate sta moze,a sta ne moze ....
Pa mnogo je glupo sto kudite marku,a nemate je u dvoristu i zamisljate sta bi mogao da povuce.
Pisao sam sta kod ujaka vuce,sto prethodni traktor od 82ks nije mogao da povuce i da mu ta razlika u konjazi dosta znaci.