Hajkom hibridi

Hvala :) Nije se najlepse namestio, ali prejak je i u ledjima i u butkicama, mlad, 7 meseci, ocekujem od njega da "vlada" mojim kunicarnikom bar jedno godinu-dve ;)
 
Dobro nam doao Crni tekiru.Bas sam se pitao gde si tako dugo. Neka su ti zivi i zdravi kunici, mnozili se kotili se. Sve najbolje.
 
Krenulo je dobro u novoj sezoni...Imam jedan okot star 10 dana,4 zenke bi trebalo da se okote u narednih 10- 15 dana a dve bi trebale da se pare ovih dana.Cim dodjem malo do vremena,slikacu pa cu okaciti na forum.:ppozdrav:
 
Moji prvi hajkomi
ženka, stara 9 mjeseci, ima 2. leglo


mužjak, star 8 mjeseci

slike su stare 10 dana, od tad je mužjak na dijeti, smanjila mu se guša malo
ovo su mi prvi hajkomi i jako sam zadovoljan napretkom podmlatka
jedno pitanje, je li normalno da imaju ovako velike i klempave uši?
 
Poslednja izmena od urednika:
Pozdrav svima,
ja sam nov i na forumu a i sa kunićima :cao:Uzeo sam od G-dina Aleksandra Doknića dva hajkoma. Mužijaka i ženku. Tako da avantura počinje :osmeh::osmeh::osmeh:
Jedino što mi nije jasno za sad jeste što ženka povremeno izbacuje neku providnu želatinastu masu.. Zna li ko o čemu se radi i jel to normalno?
Evo par fotkica mojih hajkoma :cool:



ENp8o3i.jpg


pziJ5i9.jpg



 
Poslednja izmena:
Kolege kunicari, imam jedno pitanje
Jutros mi se hajkom zenka okotila, ima 16 komada
Do sad je kotila obicno 10 i toliko i othranila
Jeste li imali iskustva s tako velikim leglima, koliko ih moze othraniti? Da li da ih nekoliko podmetnem drugim zenkama, jer su mi se jos 3 okotila prije 2-3 dana, ili da ih ostavim sve s njom?
 
Koliko sam cuo oni mogu i do 14 da lepo odhrane(ja imao sa panonkom 14 okocenih i svih 14 je odhranila)a ova 2 vise ako mozes bolje da ih negde podmetnes pod drugu zenku,da bim ova lakse odhranila osttale..
 
Ako vec imas gde da rasporedis malce obavezno ih podmeti pod drugu majku. Razlika od 4 do 5 dana nije strasna jer ce ih druga majka sigurno prihvatiti. Neka je sa srecom novo leglo.
 
Pozz kolege. Evo i ja očekujem prinove! :) Ženka, sa gornje slike, prvi put se koti. Napravila gnezdo pre četiri dana. Uparena 19.04.2015. Nadam se da će sve proći ok obzirom da joj je prvi put ;)
 
Neka je sa srecom druze. Uzivaj u kunicima kao sto i mi uzivamo u postavljenim slikama.
 
Nazad
Vrh