Zato ti i rekoh da postavis te slike tih fantasticnih plantaza, Ja svoje postavih.
A ne, ti ces da delis znanje na pp.
Aferim majstore.
Nego gde si ga stekao? Na internet forumima i na brzim zimskim kursevima, bice.
U svijetu sve napreduje pa tako i voćarstvo
O kom to ti svetu pricas, prakticaru?
O svetu u kom je Srbija medju vodecim zemljama po proizvodnji sljive. Treba li to da idemo u Sloveniju da ucimo kako se gaji sljiva, majstore?
O svetu gde su subvencije po hektaru 5, 10, 15 puta vece nego u Srbiji. Tamo gde se samo subvencijama mogu pokriti svi ti dodatni troskovi i gde se ogromna vecina sljive proda kao stona, gde ima i smisla i razloga gajiti gusto i ulagati dodatno.
Da li to tvoje internet "znanje" moze pokriti te povecane troskove uz smanjene prinose na ceni sljive koja je ispod 20 evrocenti a pokojoj ode ogromna vecina sljive u Srbiji.
Koliko se Stenleja proda kao stona i po kojojceni,
I najvaznije, kome, koliko i po kojoj ceni si ti prodao sljive ove godine, strucnjace.
Da li se ovde prica o PROIZVODNJI sljive ili o hobi zezalicama?
Ako se o proizvodnji sljive radi, ako se radi o tome da se od sljive napravi posao, onda je gust zasad stenleja na dzenarici BUDALASTINA.
A ako zelimo da se pokazemo kao savremeni vocarti jbt!!! onda je to sasvim druga prica, i sasvim lako se to postize.
Procita se par brosurica, par iternet foruma, tamo se uglavnom taj sklop preporucuje, i navali narode, javljate se na pp vocarskom magu.
Nego daj te vocnjake, siri plan, da se vidi kako je to rodilo, nemoj neke detaljcice.
Nema ih,a?
Strucnjace.
Ne znam, mozda ja nemam takta, mozda i ne treba ovde da pisem, ali prosto nemogu da izdrzim kad vidim kakvi sve seb smatraju poznavaocima.
Dodje covek mrtav ladan i pocinje da deli znanje koga ocigledno nema.
Kao to je pravazidjeno a ovo sto ja kazem je modreno.
Rek'o mi tako onaj sto prodaje sadnice da je bolje sto cesce da posadim da sto vise sadnica da kupim od njega, i tako cu da postanem moderan.