Gume

George

netreba uciti popa kako se krste dijeca

Nek si ti vozio i nek vozis a ni je nelezim ja ti kazem da 3 metra bukve avijonke voze bez unutarnje gume a ti tvrdi sta hoces jer JA SAM VOZIO a da nisam sasijekao unutarnju nit vanjsku.Budalama netreba objasnjavati jer im nemozes objasniti a pametan da vidi dosta mu je i shvatio je bez ijedne rijeci.Kakve duple gume kakvi bakraci cemu duple gume.Pa ja sam i danas dovezao 6,5m graba lugar je mijerio jer nisam mu "dao za kavu"na gumama od 10 plata naduvane na 5,5bara na prikolici 3T.

Koliko moze da kosta od fergusona zadnja 11.2/28 ima osrednje sare,vulkanizirana je sa strane(usivena i zalepljena fleka).Dok je bila na traktoru nosio je prskalicu od 350-400l punu bez problema i berac eko 3500.

Nemoj to uzimati baća.Inače silom prilika moram kupiti dve zadnje gume 18.4-38.Ne znam kog proizvođača da uzmem jer nešto nemam poverenja ni u koga a moraju da se promene sadašnje.

Baca to meni stoji par godina,mi smo malog obuli trajalovima jeftine a imaju jake sare,puno bolje od rekordovih bar meni.
Tako je bilo i sa 560 jednu smo poklonili a drugu dali za 15e dobru relativno 14.9/28. Jednu smo poklonili od fergusona rodjaku i sluzi se sa njom vec 3-4g i sad je celava pa bi mogao lako doci i po ovu,a nesto nemam volju vise da mu poklanjam i pomazem. :nono: :udri:

Manje se trose od rekorda,tj ne trose se skoro ni malo jeste da ne radi ni puno,ali opet...isto rade proporcionalno i jedne i druge,rekord se puno vise potrosio.Ima redje sare od trajalovih koje su jace na 11.2/28 nego rekordove na 14.9/28.

Hvala na informaciji ja trazim po Banjaluci i nije mi jasno par njih se zalilo na trajal ali nevjerujem im bas svaku ove rekordove su sisle ko u priciu prosto nevjerovatno ore se nekih 2 ha i sjenaza na 2 ha a za 6 godina im nema ripne ni pod mikroskopom zato me interesuje trajal i misljenje o njemu.

Baš danas mi je kolega na faksu pričao kako je isprobao sve vrste guma na traktoru (trajal gume je naročito ispljuvao) i da su se najbolje dokazale ruske gume. Kupuje ih negde u Adi. Kontaktiraću ga pa ću vam javiti gde tačno.

Zaista ne mogu sad da se setim koje je ime spomenuo. Ali poslao sam mu mejl pa čim odgovori - ću vam napišem. :)

Kod Šuloka u dimenziji 12.4x28(za 533) ima samo Trayal i Rumaguma.....

Zato sam hteo i da pitam jer su otprilike ista cena(oko 14000) pa koja je od te dve bolja.... Mitas je svugde oko 20000 a o ostalim da ni nepričam.... Ruske nisam nigde našao ovih dimenzija!

Nazad
Vrh