Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nova metoda da se smrsa...Najpravilnije je da ih držiš uspravno i svaki drugi dan iskotrljaš ih u krug oko šupe . Ako je manja šupa mora dva kruga .
Ja ih imam na jednog torpeda,prednje,moje misljenje je da ih treba zaobici u sirokom luku.Ima li neko iskustva sa Super king gumama proizvodi indija?
Kupujem gume 13.6 x 38 ,razmisljam se dali da uzmem KAMA - Ruska radialna 6.pl ili CULTOR obicna sa 8 pl. Treba mi savet. Razlika u ceni je 3000 din.
Cultor u svakom slucaju,sara je daleko dublja,a i sama guma deluje kvalitetnija.ne mogu reci da ruska ne valja,naprotiv veoma su jake,ali plitka sara sluzi 4-5 godina i nakon toga rad na vlaznom postaje problem.Kupujem gume 13.6 x 38 ,razmisljam se dali da uzmem KAMA - Ruska radialna 6.pl ili CULTOR obicna sa 8 pl. Treba mi savet. Razlika u ceni je 3000 din.
Danas sam kupio jednu polovnu gumu 7.50 16 od ovog coveka i guma je bila isecena 3 cm moze samo da se baci bila je zamotana i nisam mogao da vidim pri preuzimanju tako da bilo ko da nesto kupuje od ovog coveka neka dobro obrati paznju jer je prevarant i rekao je da guma ima 12 a ima samo 10platna necu ni ja da se osiromasim za 4000din a ni on da se obogati ne razumem takve ljude! evo ga profil na kupujem prodajem http://www.kupujemprodajem.com/475291-1-jovan-svi-oglasi.htm