steva 1984
Član
Trebalo bi uskoro da menjam 2 gume dimenzije 12,5/80-18 gledao sam neke cene najpovoljnija mi dodje Petlas cena nesto preko 17000 dinara 14 platni,mitas je skuplji za otprilike 5000 dinara sta kupiti kakve su gume marke Petlas?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
prije dve godine sam kupio petlas radialne prednje za rusa i prezadovoljan sam još uvjek izgledaju kao noveTrebalo bi uskoro da menjam 2 gume dimenzije 12,5/80-18 gledao sam neke cene najpovoljnija mi dodje Petlas cena nesto preko 17000 dinara 14 platni,mitas je skuplji za otprilike 5000 dinara sta kupiti kakve su gume marke Petlas?
Te gume sam ja kupio prije par godina tj. 12.4 28 pogonske na IMT 542 i prezadovoljan sam gumama, niti su gdje pocele da pucaju niti imaju bilo kakvih posebnih nedostataka, sta vise i sam polozaj ripne (sare) je dobro postavljen i kad su losi uslovi rada ripne odlicno grabe-hvataju za podlogu.Ako treba slikacu pa ih postaviti da pogledate u kakvom su stanju sad i kako im je uradjen raspored ripne.Dali neko ima gume GALAXY bivsa Ruma Guma i kako su se pokazale?