Gume

Speedways takodje ista prica.kod rodjaka na kombajnu male nazad se sve iskidale za godinu dana.
Ako nekom trebaju dve unutrasnje gume 13.6-38 imamo dva komada za prodaju.gume su nove i bice povoljnije nego u redovnoj prodaji.

Vredi li krpiti spoljnu prednju traktorsku kranponku isečena nekih 5 cm na boku ,unutrašnja se još nije pokazala.Ima li neko da to radi?

To može da se vulkanizira, prošije kordom i nanese guma.Negde košta popravka oko 1500 din.Nedavno mi je vulkanizer uradio jednu .Potrebno je samo da može da uđe u peglu.

Pomoć kolege kumujem gume za ferdzu 11.2 28 dvoumim se izmedju rekord gume ima u ponudi sa 10 platna ruma guma ili trajal stari rekord je bio dobar kakva su vasa iskustva i predlog

Sent from my SM-A528B using Tapatalk

Ma i ja ne bi trajal imao sam i turske ali se mnogo brzo izlizu jedino ove rekorde mi isto zapale za oko jer su 10 platna ali trajal kupio valjda licencu pa ih on radi ali ruma guma je imak proverena a razlika 1300din

Sta ce ti 10pl za 539 ? One se pumpaju do 1.0 - 1.5 bar max a tu je 6pl vise nego dovoljno. Više platana ti je za velike traktore kad se stave uske gume pa moraju visoki pritisci tipa 2 bar

Pa kad idem po drva znaci mi ja 7 do 8 metra podignem i ferdza spušta a na automatsku kuku gume najopterećenije

Nazad
Vrh