Brt sada ispada da mi ležimo na parama.Mislim stvarno ti je poređenje za Ginisa.Ako kupuješ nove gume valjda ih kupuješ za neki duži vremenski period ili planiraš da se rešiš traktora pa mu montiraš tunge munge gume, samo da se kotrlja.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Seha je ozka,samo druga fabrika.kod mene na 1025 od 2017 godine bez problema idu.belsina kod mene vise ne.Brt sada ispada da mi ležimo na parama.Mislim stvarno ti je poređenje za Ginisa.Ako kupuješ nove gume valjda ih kupuješ za neki duži vremenski period ili planiraš da se rešiš traktora pa mu montiraš tunge munge gume, samo da se kotrlja.
Ja slično razmišljam ko i ti što se tiče udobnosti, te stoga gume na rusima držim između 1.2(oranje i spremanje) do 1.5 bari (transport) al za, razliku od tebe zadovoljan sam sa ruskim gumama, doduše nisu belshina već voltyre, I jedna nortec, koje su u tom momentu bile najpovoljniji za kupiti i to je jedini razlog kupovine istih... I baš je bezveze da belshina bude tako loša a skuplje su od ovih mojih...To je sve lepo,ali meni je udobnost bitnija od guma milion puta,kad bi stalno tako bile naduvane,ne bi imao bubrege vise.Samo za teze operacije ih duvam preko 2 bara zbog ventila, i tad imam osecaj da imam kamene tockove kad vozim po ataru,inace su cesto na 1.6-1.7 bari,a razlika je itekako osetna izmedju tih pritisaka u udobnosti.Ako je to razlog pucanja,onda lose gume definitvno.
Само Cultor.. Ја сам прошле године узео за једну змајевку и само гас...Uzeli drug i ja Bkt balonke za zmajevke. Skinuli Rekord stare blizu 40godina, i stvarno to je bio kvalitet, unutrasnjost sve govori. Spolja guma je gotova
Iznutra guma kao nova, duplo vise imaju onih rebara nego bkt. Mitas kod mene nije se lose pokazala ali evo posle 9 godina potroseni je skoro ceo gazeci sloj i pocele da dobijaju mehur. I njih menjam sada.
Sent from my iPhone using Tapatalk