Ja sam uzeo sad sve 4 za rusa ozka, deluju ok ali videcemo za par godina...Trebaju mi zadnje gume 16.9 R38 za Kejsa. Nude mi Ozka gume 10platana.Kakve su gume?
Poslato sa LDN-L21 pomoću Tapatoka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja sam uzeo sad sve 4 za rusa ozka, deluju ok ali videcemo za par godina...Trebaju mi zadnje gume 16.9 R38 za Kejsa. Nude mi Ozka gume 10platana.Kakve su gume?
Trajal 8800 po komadu kod mene uzeo za napred na kinezu. Pitanje je koja je bolja od te dve, a cene su tu negde . Koliko radnih sati su ti izdrzale te prednje na kinezu?
Uzmi INDIJSKE SPEEDWAY odlične su!!!Sta uzeti za IMT 539 , Cultor ili Trayal
Послато са Mi 9T помоћу Тапатока
Veci kramponi na tim starim nego novimNe mnogo, 1500 sati, ali čudo božije transporta po asfaltu, tako da je i to otežavajuća okolnost, plus tek sam posle 500 sati reši da nacentriram trap, pa je i to doprinelo...
, pa vidi levu, počela da troši unutrašnju...Veci kramponi na tim starim nego novim
Jesu li ovo 7,50 -20? Dve godine garancija?Rekord, al čist Kinez, što i priliči ovakvom traktoru.. 8300 din po komadu, što bi rekli skoro duplo jeftinije od ostalih... Tačno me zabole koliko će trajati za tu lovu, dobio normalno račun i garanciju...