Gume

Ja uzeo Cultor pre dva dana dvoumio se izmedju Cultor i Ozka, na oko i na dodir Cultor deluje bar meni bolje razlika u ceni zanemarljiva, e sad videcemo. Cultor sam uzimao i ranije zadovoljan sam.
eWwbG5Z.jpg

Rekord, al čist Kinez, što i priliči ovakvom traktoru.. 😀 8300 din po komadu, što bi rekli skoro duplo jeftinije od ostalih... Tačno me zabole koliko će trajati za tu lovu, dobio normalno račun i garanciju...

Што мислиш да неће потрајати ,кинези су чудо има код њих свега али сваким даном ме све више позитивно изненађују

Rekord, al čist Kinez, što i priliči ovakvom traktoru.. 8300 din po komadu, što bi rekli skoro duplo jeftinije od ostalih... Tačno me zabole koliko će trajati za tu lovu, dobio normalno račun i garanciju...
Trajal 8800 po komadu kod mene uzeo za napred na kinezu. Pitanje je koja je bolja od te dve, a cene su tu negde . Koliko radnih sati su ti izdrzale te prednje na kinezu?

Poslato sa BLA-L29 pomoću Tapatoka

Ne mnogo, 1500 sati, ali čudo božije transporta po asfaltu, tako da je i to otežavajuća okolnost, plus tek sam posle 500 sati reši da nacentriram trap, pa je i to doprinelo...

Rekord ASIV. se brzo troši kao da je plastična klasična kineska guma

Sent from my moto g(6) play using Tapatalk

Zato zadnje I nisam hteo da uzimam jeftine, tu priznajem samo radijalne, a ove kolko idu nek idu, nisu boga oca novaca...

Kod mene na Jinmi fabricke prednje izgurale 12 godina i skoro 4000 sati. Isto 8.3 - 20. Sad su celave skroz, treba da ih menjam. A zadnjim sam prezadovoljan, na njima pise Armour, pretpostavljam da je to marka. Jos uvek imaju 30-40% sare, nisu ispucale itd. Zadnji tockovi nikad nisu skidani sa traktora. Tako da imaju kinezi kvalitetnih marki, samo je pitanje sta dolazi do nas. Nekako u to sto se kod nas uvozi nemam poverenja!
Radi poredjenja Mitas u toj dimenziji je oko 12 i po hiljada. Da li vredi rizikovati ne znam...

To kad guma dodje na 30-40%, nema tu posla, traktor moze po tvrdom ili da ne vuce nista, oranje ili nesto drugo gde treba potegnuti je patnja ziva

Послато са SM-A202F помоћу Тапатока

Nazad
Vrh