Gume

Taurus imamo u firmi i to bas bas uske (idu duple uzane za setvu) i odlicne su i kad idu solo u prskanju npr, nisu ispucale, iskrzane...

Od radijalnih imam samo ovo u ponudi.Bkt ima jedan par,ista cena kao navedene,bez racuna,bez garancije ikakve.Voltyre zaobilazim,zbog njih trazim druge...

Sta je po vama bolje Petlas ili Cultor?
Za Petlas ne znam, ali Cultor svi hvale, i domaći (Ruma) i uvozni...
Pa uzeh i ja po preporuci, prvi utisci u radu i više nego zadovoljan...
Sve 4...:cool:
Prednje 6.00-16 i zadnje 12.4-28...
8 platni...
Po trenutnom kursu dinar-euro izađe 450 eura...

20170323_094346.jpg

Samo ako imate mogucnosti uvek kupujte radijalne gume jer su one mnogo bolje nego dijagonalne. Razlika u ceni je i vise nego opravdana.

Robika uzeo sam po staroj Martovskoj ceni za 30.360 rsd/kom.Od 1. Aprila cena je skočila za 6%.
Dobrodol jesi li gume uzeo kod Galeta?

Samo zadnje...
Odgovaralo mi je što kod kupovine guma kod njih montaža u sklopu njihove Firme je besplatna...
Inače, raspitao sam se kod nekoliko vulkanizera, traže i po 1.000 po gumi da zamene a najjeftinije sam našao 1.600 za dve gume da zameni...
Priznaćeš da nije mala ušteda...
Oterao traktor kod njih i za pola sata odradili...
Imaju mašineriju za takve poslove, nisu ni tegove sa felni skidali...Stave ceo točak u nekakvu mašinu na kojoj se vrši demontaža stare i montaža nove...Slična mašina onoj za automobilske gume,samo mnogo veća...
23.050 dinara je jedna koštala...
E, a prednje nisam hteo, pošto sam našao u Rumi jeftinije za 250 dinara po gumi, kod Galeta bile 6.150 a "na Bregu" 5.900...Pa sam kupio 2 prednje po 5.900, montirajući ih sam i to na parkingu, bio sam prava atrakcija za prolaznike, pa posle malo dopumpao da mogu stići do najbliže Pumpe i kompresora, napumpao na 2 bara
..
I tako uštedeo 500 dinara koje sam odmah dao za Tehnički pregled usput...
Potrošio sam tačno 2l E.D. na put od Dobrodola (via M.Radinci) do Rume i natrag, ali sam išao Vladikom 6. na 1000-1200 obrtaja da mi se ne raspadne stara guma spoljašnja zadnja u odlasku...
Eto, tako...

Tacno, Andrijevic je povoljniji, provereno. A sto se tice montaže i demontaže, vulkanizere i ne pitam, sam to odradjujem.

Nije mnogo povoljniji...
Ove iste što sam kupio zadnje kod tog Andrejevića su 22.880 ALI bez montaže...
A sam da ih skidam i kičmim se ne pada mi na pamet, jednom sam asistirao pokojnom ujaku da izvučemo unutrašnju probušenu gumu da nosimo na krpljenje sa zadnjeg točka IMT578 koja nije skidana 10 i kusur godina i dosta mi je...
A prednje kod tog pomenutog (i "povoljnog") Andrejevića su 6.000 ravno što je 150 dinara razlike i odnosu na Galeta i OPET bez montaže...
Kupio sam prednje spoljne kod ovih BB Elektronik što prodaju akumulatore, tačno preko puta stajališta gradskog autobusa u Rumi "na krstu"...

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh