Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Posto nemogu da nadjem polovne gume 13.6-28 sta mislite da stavim polovne rumine ili slicne 14.9-28 na traktor IMT 540,sve sto ce raditi je sejanje kukuruza 4 reda,rasipac,uglavnom sitni prikljuci.Imam siroke felne.Koliko ce biti brzi u transportu i u nekim operacijama,dali ce kompezovati snagu za saltanje stepena prenosa nize a da se nakraju krece istom brzinom kao sa sadasnjim 12.4-28.
Za sada na 22000 radnih sati jos nista nije menjano na menjacu,hidraulici i konusno tanjir.je fabricki kao i trube i poluosovine.Za menjac ne brinem,ko je otvarao trobrzinca 560 zna koliki su tu zupcanici i osovine,za ostalo Valjda ce izdrzati
E taj stepen nize me muci,ako radim sa rasipacem,prskalicom drugom brzinom sa gumama 12.4 i kad stavim 14.9 icu prvom brzinom,e sad jel ce to biti ista brzina kretanja kao sa 12-kama ili cu ici sporije ili brze.
Nije greska,22000,pola srafova menjano na motoru od odvrtanja i zavrtanja otisli navoji.3 generalne i 3 osvezavanja,traktor sam radio 60 jutara zemlje sve operacije plus usluga.I posle neko kaze IMT nevalja.Da li ti nisi kojim slucajem nabacio jednu nulu viska ,ako nisi
Ajmo ovako,necu orati sa njim ali zamislimo da orem.Sad orem sa gumama 12.4 prvom brzinom na 1500 obrtaja brzinom od oko 5,8km/h,a ako orem 3.sporom na 1500 obrtaja krecem se brzinom 4km/h.Kojom brzinom cu se kretati 3.sporom sa gumama 14.9-28???Samo 4,4km/h?????To nije "samo". Breni kad promjenis konusno-tanjurasti i stavis s 3 zuba manji to je nekih 9% razlike u kretanju i to se i te kako osjeti u radu s traktorom. 10% se cini malo ali nije
Ti mozda nisi siguran ali ja jesamPosto nemogu da nadjem polovne gume 13.6-28 sta mislite da stavim polovne rumine ili slicne 14.9-28 na traktor IMT 540(motor je u ekstra stanju),sve sto ce raditi je sejanje kukuruza 4 reda,rasipac,uglavnom sitni prikljuci.Imam siroke felne.Koliko ce biti brzi u transportu i u nekim operacijama,dali ce kompezovati snagu za saltanje stepena prenosa nize a da se nakraju krece istom brzinom kao sa sadasnjim 12.4-28.
Ima smisla jer ja imam 50kg zive vagei orginal IMT sediste koje dobro radi ali nedovoljno i na sve to hemoroide,pa ti vidi kako mi je skakati sa njim po njivi.Tebi je lako
Dok sa 560 je uzivanje,on ne oseca nista,samo pliva....I velika je i on razlika bio sa 14.9 i sad sa 16.9 po udobnosti.