Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Posto nemogu da nadjem polovne gume 13.6-28 sta mislite da stavim polovne rumine ili slicne 14.9-28 na traktor IMT 540,sve sto ce raditi je sejanje kukuruza 4 reda,rasipac,uglavnom sitni prikljuci.Imam siroke felne.Koliko ce biti brzi u transportu i u nekim operacijama,dali ce kompezovati snagu za saltanje stepena prenosa nize a da se nakraju krece istom brzinom kao sa sadasnjim 12.4-28.
Za sada na 22000 radnih sati jos nista nije menjano na menjacu,hidraulici i konusno tanjir.je fabricki kao i trube i poluosovine.Za menjac ne brinem,ko je otvarao trobrzinca 560 zna koliki su tu zupcanici i osovine,za ostalo Valjda ce izdrzati
E taj stepen nize me muci,ako radim sa rasipacem,prskalicom drugom brzinom sa gumama 12.4 i kad stavim 14.9 icu prvom brzinom,e sad jel ce to biti ista brzina kretanja kao sa 12-kama ili cu ici sporije ili brze.
Nije greska,22000,pola srafova menjano na motoru od odvrtanja i zavrtanja otisli navoji.3 generalne i 3 osvezavanja,traktor sam radio 60 jutara zemlje sve operacije plus usluga.I posle neko kaze IMT nevalja.Da li ti nisi kojim slucajem nabacio jednu nulu viska ,ako nisi![]()
Ajmo ovako,necu orati sa njim ali zamislimo da orem.Sad orem sa gumama 12.4 prvom brzinom na 1500 obrtaja brzinom od oko 5,8km/h,a ako orem 3.sporom na 1500 obrtaja krecem se brzinom 4km/h.Kojom brzinom cu se kretati 3.sporom sa gumama 14.9-28???Samo 4,4km/h?????To nije "samo". Breni kad promjenis konusno-tanjurasti i stavis s 3 zuba manji to je nekih 9% razlike u kretanju i to se i te kako osjeti u radu s traktorom. 10% se cini malo ali nije
Ti mozda nisi siguran ali ja jesamPosto nemogu da nadjem polovne gume 13.6-28 sta mislite da stavim polovne rumine ili slicne 14.9-28 na traktor IMT 540(motor je u ekstra stanju),sve sto ce raditi je sejanje kukuruza 4 reda,rasipac,uglavnom sitni prikljuci.Imam siroke felne.Koliko ce biti brzi u transportu i u nekim operacijama,dali ce kompezovati snagu za saltanje stepena prenosa nize a da se nakraju krece istom brzinom kao sa sadasnjim 12.4-28.
Ima smisla jer ja imam 50kg zive vagei orginal IMT sediste koje dobro radi ali nedovoljno i na sve to hemoroide,pa ti vidi kako mi je skakati sa njim po njivi.Tebi je lako
Dok sa 560 je uzivanje,on ne oseca nista,samo pliva....I velika je i on razlika bio sa 14.9 i sad sa 16.9 po udobnosti.