jbrtka
Član
To je zabranjeno,znam jednog coveka koji se grejao,i pre nekoliko godina mu dosla neka inspekcija,jedva se izvukao.
Poslednja izmena od urednika:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
To je zabranjeno,znam jednog coveka koji se grejao,i pre nekoliko godina mu dosla neka inspekcija,jedva se izvukao.
Što se tiče bukovog peleta.Meni drugar sa homolja svake godine nabavlja bukvu za centralno i kada dolazi po pčele kod mene donese drva .Prošle godine mi je doneo cer kaže nema bukve ni za leka sve otkupile firme koje prave pelet(ima ih 3 na homolju) kaže da plaćaju 50 eura od kubika (ne metar nego baš kubik) u deblima i ovi što seku nemaju računa da seku i cepaju na metar jel im je isplativije treba manje radne snage jedino je problem prevoz treba šticara i dizalica .Ove godine mi je naručio u martu drva.Po njegovim reči samo bukvu kupuju melju i peletiraju zato mi malo čudna priča da pelet nije 100% bukva.