Golubovi

Probaj daga uhvatis i procitaj sifru sa alkice pa cu ti naci u katalogu ciji je i tacnu adresu vlasnika.
 
Taj gest bi bio lep a posebno kada bi se golub vratio vlasniku ili obavestio vlasnik da dodje po njega.:bravo:
 
Za vikend sam malo bio u Temisvaru pa evo vam slika temisvarskih golubova

- - - - - - - - - -

312zqzr.jpg

wwg3t3.jpg
 
Bilo je i takvih golubica mada mogu ti reci da su nase devojke mnogo lepse :cvetic:
 
Juce sam odradio jedan trening sa mojim visokoletacima.Dan je bio idealan.Niska oblacnost i kisica nisu im dali da idu visoko_Odradili su 4-5 sati oko propisnog visa taman koliko da se razmrdaju bez opasnopsti od strujanja.:ppozdrav:
 
Pošto se nije održalo takmičenje na nivou opštine došlo je sledeće na nivou regiona . U tom takmičenju sam imao za cilj da pobedim drugoplasiranog *i taj cilj sam ispunio . Znači prvak regiona SREM sa 10 časova i 31 minut po jako nezgodnom danu gde je u prva dva sata otpalo 80% takmičara :ppozdrav:. Čekamo sledeću nedelju gde se tera prvenstvo SRBIJE praznik za golubare koi drže srpske visokoletače. Kako su ostali golubari sa foruma prošli?
 
Sve cestitke kolega ::svaka cast:: Prvak regiona,pa jos i dvocifreno-svaka cast sampione! Ja prosle godine nisam terao za drustvo pa tako nisam imao ni kvalifikaciju ...Ove godine se mora moliti Bogu da pusti da bar poteram juniore (drustvo) posto sam seniore krenuo veoma rano i natempirao ih za maj ali vidis sta se sve izdogadja....Ovoliko kise i losih dana -mojih 38 godina jos nije zapamtilo.Jos jednom,svaka cast drugar i puno srece na drzavnom prvenstvu.:ppozdrav:
 
Nazad
Vrh