crni tekir
Član
Probaj daga uhvatis i procitaj sifru sa alkice pa cu ti naci u katalogu ciji je i tacnu adresu vlasnika.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.

Lepo kolega,lepo....trebao si uslikati i kakvu Temisvarsku "golubicu",da malo naparimo oci![]()

Au druze .... stari se....bice da mi je oslabila moc zapazanja ....Druze Crni zar ne vidis ove patike medu golubovima...

Valjda "zagoreli" preko zime pa se naglas raduju 

. Čekamo sledeću nedelju gde se tera prvenstvo SRBIJE praznik za golubare koi drže srpske visokoletače. Kako su ostali golubari sa foruma prošli?
Prvak regiona,pa jos i dvocifreno-svaka cast sampione! Ja prosle godine nisam terao za drustvo pa tako nisam imao ni kvalifikaciju ...Ove godine se mora moliti Bogu da pusti da bar poteram juniore (drustvo) posto sam seniore krenuo veoma rano i natempirao ih za maj ali vidis sta se sve izdogadja....Ovoliko kise i losih dana -mojih 38 godina jos nije zapamtilo.Jos jednom,svaka cast drugar i puno srece na drzavnom prvenstvu.